2777
2789
عنوان

کسی از طلاسی خرید و فروش طلا کرده

23968 بازدید | 21 پست

دوستان من وقتی گرمی ۳۴۰۰ بود یک گرم طلا خرید از سایت طلاسی امروز شده ۳۶۷۰ گرمی ولی میخام بفروشم کارمزدشو بالا میزنه با این همه رشد هنوز به قیمت اولیه واریزی خودم نرسیدم

به نظرم ضرره همش 

یه جای بهتر معرفی میکنین

از طلاسی شنیدم خیلیا خوب نمیگن ،ولی تو همین سایت چند نفر از طلاین گفتن می‌خواین درموردش پرس و جو کنی ...

وای اشتباه کردم هم خریدش کارمزد داره هم فروشش کاش از طلاین میخریدم یا صندوق طلا میخریدم حیف شد الانم نمیتونم ریسک کنم بفروشم دوباره لخرم چون کارمزد خریدشو یبار دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمزدش چقدره مگه من از میلی گلد خریدم دیشب کارمزدش یک درصده

دو درصد خرید دو درصدم فک کنم فروش 

خلاصه ک من ۳۷۰۰ واریز داشتم الان دویست و بیس رفته رو هر گرم از موقعی ک خریدم ولی الان فروش من برام ۳۷۵۴ درمیاد یعنی ب پول خودمم نرسیدم

کارمزدش چقدره مگه من از میلی گلد خریدم دیشب کارمزدش یک درصده

طلاین رو دیشب ثبتنام کردم نوشته بود هرچی بخری پنج هزارتومن تازه لینکتو بذاری ثبتنام کنن هر نفری هم که با لینک بیاد .۰۰۳ سوت بت میده

طلاین رو دیشب ثبتنام کردم نوشته بود هرچی بخری پنج هزارتومن تازه لینکتو بذاری ثبتنام کنن هر نفری هم ک ...

حوب طلا میلی گلد هم هرکس رو دعوت کنی ۱۰ سوت بهت میده آخرین تایپیک هم من لینک منه بزن تا هم ۱۰ سوت به تووبده هم ۱۰ سوت به من عزیزم

طلاسی طرفش نرید اصلا ۴۹میلیون و نهصد و نود و شش تومن طلا رو زدم فروش و پایا کردم برام ۴۹میلیون و دوی ...

سلام 

فروش بزنید چندساعت بعد پول میاد تو حساب؟

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.