2777
2789

دیشب یکم ریختم تو چاه توالت دیدم داره میجوشه ترسیدم آب گرفتم روش. بار اول بود. کسی تا حالا استفاده کرده؟ خطرناک نبود این جوشش؟ برای چی بود اونایی ک استفاده کردن بیان لطفا ممنون 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

کلر بخر بریز توی راه اب ها بزار یکم بمونه، هم تمیز میکنه و بوی بد رو میبره هم راه ابو باز میکنه

اگه کلر پیدا نکردی دامستوس ژله ای بگیر و زیاد بریز، گرونتر درمیاد فقط

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلر بخر بریز توی راه اب ها بزار یکم بمونه، هم تمیز میکنه و بوی بد رو میبره هم راه ابو باز میکنهاگه ک ...

مرسی عزیزم. فقط جوهرنمک ک ریختم جوشید خطرناک نیس برای لوله ها؟ چیزی نمیشه؟! 

اون جوشی ک میزده داشته جرم گیری میکرده 

بعدا سعی کن موقع ک جوهر نمک می‌ریزی تا موقعی ک میخای بشوری جوهر نمک وارد لوله نشه چون چسب لوله هارو باز میکنه 

و بعد از شستن چندبار آب بریز ک اثرش از داخل لوله از بیبن بره

در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
براچی ریختی؟ یه وقت لوله هارو آب نکنه بعد نشتی میده به طبقه پایین

برای ضدعفونی کردنش. روش نوشته برای لولهای فاضلاب. رفتم مغازه گفت بزن گفتم لوله ها رو خراب نکنه گفت این از اونا نیس اونا خیلی قوی هستن این مخصوص همین کاره روش هم نوشته. اما بازم ترسیدم 

اون جوشی ک میزده داشته جرم گیری میکرده بعدا سعی کن موقع ک جوهر نمک می‌ریزی تا موقعی ک میخای بشوری جو ...

یعنی وارد لوله نشه یعنی چی عزیزم. چجوری بریزم؟ من بار اول بود زدم. کم. به نظرت با اون یکبار لوله‌ ها طوری میشن؟ 

اون جوشی ک میزده داشته جرم گیری میکرده بعدا سعی کن موقع ک جوهر نمک می‌ریزی تا موقعی ک میخای بشوری جو ...

من مستقیم داخل خود چاه توالت ریختم 

برای ضدعفونی کردنش. روش نوشته برای لولهای فاضلاب. رفتم مغازه گفت بزن گفتم لوله ها رو خراب نکنه گفت ا ...

آها نمیدونم. حتما میدونسته کارش اینه. ولی اگه طبقه بالایی یه چیز آروم تر بریز. من ک خیلی میترسم لوله ها اتفاقی بیفته نم بده ب طبقه پایین

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
یعنی وارد لوله نشه یعنی چی عزیزم. چجوری بریزم؟ من بار اول بود زدم. کم. به نظرت با اون یکبار لوله‌ ها ...

ن با یکبار طوری نمیشه 

فقط جوهرنمک رنگی بود یا بی رنگ

در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
ن با یکبار طوری نمیشه فقط جوهرنمک رنگی بود یا بی رنگ

رنگی عزیزم زرده. 

مغازه دار گفت برای فاضلاب همین خوبه گفتم لوله ها خراب نشه گفت نه کارش همینه اونا قوی هستن. این برای همین کاره روش هم زده جهت لوله های فاضلاب. اما بازم ترسیدم