2777
2789
عنوان

💣اولین خواستگارتون چیکاره بود

1137 بازدید | 59 پست

خودم دقیقا تو ۱۸ سالگی بود پسری که ۸ سال بزرگ تر از من بود کارمند بانک ملی بود کلی سرمایه خونه ماشین خوب خانواده خوب دوبار واسطه فرستادن و منی که فکر میکردم قرار از این دختر مستقلای خفن بشم و کلی پول دربیارم با معلمی با دعوا های متعدد خانواده ردش کردم😂

چقدر اسم  و خود طرفو مسخره میکردم 

الان ۲۳ سالمه و از اون دختر رویاهام حتی انگیزشم ندارم

شما بگین کی بود چی بود؟

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

پزشک

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگار چیست؟

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

من ۱۴ سالم بود مهندس برق بود ..الان همسرم مهندس نیست اما خوب پشیمونم نیستم...راستی ۳۰ سالمه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲