2777
2789
عنوان

علائم بارداری هست یا نه

80 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

۷ روز مونده تا موعد پریودم..هیچ علامت خاصی هم ندارم

فقط نزدیک ۱۰ روزه به شدت اشتهام کم شده...تمایلم به غذا خوردن پایین اومده و وزنم کم شده

دچار دلهره و اضطراب الکی شدم و اشکمم هم سریع جاری میشه یعنی احساس غمگین بودن میکنم

اینا علائم بارداری هست یا افسرده شدم باید برم روانپزشک؟😂

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)

من یه سال و نیم اقدامم،هربار دی ام اس قبل پریودیم تغییر نیکرد نن فک میکردم باردارن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سال و نیم اقدامم،هربار دی ام اس قبل پریودیم تغییر نیکرد نن فک میکردم باردارن

من علائم پریودم رو میشناسم با دل درد و کمر درد گول بارداری نمیخورم ولی نمیدونم چرا بی اشتها شدم به غذا...وقتی گرسنه هستم هم دلم نمیخواد غذا بخورم

عزیزم خیلی وقته اینطوریمالان تازه نزدیک پریودم شدم..

نمیدونم ولی این علائم برای بارداری نیست .

بارداری معمولا اولین علامتش عقب افتادن پریوده بعد تکرر ادرار بعد نفخ و ترش کردن معده . معمولا هم اشتها بیشتر میشه نه کمتر

نمیدونم ولی این علائم برای بارداری نیست .بارداری معمولا اولین علامتش عقب افتادن پریوده بعد تکرر ادرا ...

خودمم امیدی ندارم باردار باشم ولی الکی بی اشتها شدم واسم عجیبه