2777
2789
عنوان

شما بودید جدا میشدین

358 بازدید | 31 پست

خانما 

من همسرم تو دعوا دستش روم بلند میشه

بخاطر مادرش منو زده

همیشه میگه من اولویتم خانوادم هست

اصلا احترام خانوادمو نگه نمی‌داره اما برعکس این انتظار از من داره

همیشه منو مقصر می‌دونه

اهل قهر کردنه و بشدت حرفای خانوادش روش تاثیر داره

تو زندگی باهاش خوشحال نبودم و کاری باهام کرده بود که همیشه محتاج توجه و ابراز علاقش باشم

اینا دلایل خوبی برای جدایی هستن؟ باور کنید خیلی صبوری و تحمل کردم اما نشد که زندگی درست کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو

عدالت کو چ خودخواهع

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
وقتی میگی جدایی باید ببینی درامد داری ؟! یا خانوادت پشتت هستن ؟!! ولی بنظر من درامد داشته باشی و ب ...

بله شاغلم و مستقل 

اما بازم دوست نداشتم که جدا بشم، اما تلاشم نتیجه نداد

باور کن تلاش کردم، صبوری کردم، جایی که حق باهام بود کوتاه اومدم... نشد

ن اشتباهت اینجاست که حق باهات بوده و کوتاه اومدی 

چند ساله ازدواج کردی ؟یا خودت چند سالته ؟بچه داری ؟

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
بله بشدت خودش و خانوادش خودشیفته هستن... منم شخصیتم بهم اجازه تحقیر شدن نمیده

من بهت حق میدم

برا خودت و خانوادت ارزش قائل شو

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
ن اشتباهت اینجاست که حق باهات بوده و کوتاه اومدی چند ساله ازدواج کردی ؟یا خودت چند سالته ؟بچه داری ؟

ی جاهایی کوتاه اومدم که زندگیم به جدایی نرسه، اما دیدم هر چی بیشتر کوتاه میام باید بیشتر عقب‌نشینی کنم... دو ساله.. بچه هم ندارم