2777
2789
عنوان

چجوری پررو تر باشم❓

81 بازدید | 10 پست

خسته شدم دیگه...

با غریبه ها خیلی راحت تر حرف میزنم (منظورم سوپری و اینطور جاهاست)

ولی با فامیل یکی یه سوال ازم میپرسه داغ میکنم ناخوداگاه صدام آروم میشه خیلی کوتاه جواب میدم 

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خدایی هیچی از بقیه کم ندارم ک بخوام بگم بخاطر اون اعتماد بنفسم تو جمع کم‌میشه ...

هربار میگم این دفعه محکم جوابشونو میدم ولی نمیشه 

میترسم پیش خودشون بگن این بی دست و پاست

درصورتی ک پیش دوستای خودم کلی هم مسخره بازی درمیارم اما تو فامیل هرکاری میکنم نمیشه 

:)🙂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این منم 😂

امروز  سرسفره دوست بابام برگشته به بچش ک ۶ سالشه میگه هروقت فلانی(من) حرف زد ، توهم حق داری حرف بزنی

منظورش این بود ک میخواست ب بچش بفهمونه نباید حرف بزنه و ب من تیکه انداخت ، هیچی نگفتم، برگشت گف فلانی(من) ک سوالم ازش بپرسی هیچی نمیگه 

یه نیشخند زدم و هیچی نگفتم

به بابام گفتم نوشابه رو میدی ؟

دوست بابام درومد گفت من تا گفتم حرف‌نمیزنی گفتی نوشابه رو بده؟؟ منم یه لبخند زدم گفتم نوشابه رو هم ازش نگیرم ؟؟؟

ولی چنان تنم داغ کرده بود ک صدام آروم بود ک خودم حالم بهم خورد🤭🤭

منم با غریبه ها راحت حرف میزنم ها ولی با فامیل نه مثلاً یه سوال ازم میپرسن گونه هام قرمز میشه داغ میکنم نمیدونممم چراااا😑😅هر دفعه هم میگم عیب نداره دفعه بعد با صدای بلند و خوب حرف میزنم ولی نمیشه 😐

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

خسته شدم دیگه ازین وضعیت🤭🤦🏻‍♀️

منم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم الان هم که نامزد کردم میترسم جلو خانواده نامزدم از این کولی بازیا در بیارن آبروم بره😂

منم با غریبه ها راحت حرف میزنم ها ولی با فامیل نه مثلاً یه سوال ازم میپرسن گونه هام قرمز میشه داغ می ...

خلییی بدههه

مخصوصا شوهر خاله های من ک منتظرن یه بهونه بگیرن از یکی هرهر بخندن بهش

بعد با خودشون بگن آره اینم ک کلا بی دست و پاست😫🤭

خلییی بدهههمخصوصا شوهر خاله های من ک منتظرن یه بهونه بگیرن از یکی هرهر بخندن بهشبعد با خودشون بگن آر ...

آفرین دقیقا 

امروز سرسفره دوست بابام برگشته به بچش ک ۶ سالشه میگه هروقت فلانی(من) حرف زد ، توهم حق داری حرف بزنی ...

انقده بدم میاد وقتی جایی میریم برمیگردن میگم فلانی چرا حرف نمیزنی چقدر ساکتی 😑اخهه به تو چه شاید باهات حال نمیکنم