2777
2789

امروز دیگه اعصابمو خرد کرد 

اصلا هر کار میخواد بکنه به من ربطی نداره ولی حداقل جلو بابام علنی نگه که اونم ناراحت شه دعوا بیفته.

تا حالا هرچی میگفت بابام میگفت داری دشمنی میکنی من حمایت میکردم ازش میگفتم نه راست میگه خب مگه خانواده ات نمیکنن این کارا رو

ولی امروز فهمیدم بابام حق داشته دیگه هرچی هم باشن خانواده طرفن تو که نمیتونی هر جور دلت میخواد هرچی دوست داری بگی طرف ناراحت نشه

یه عمو دارم اروپا زندگی میکنه الان بعد ۴ سال اومده سر بزنه واسه پدربزرگ و مادربزرگم و عمه ام لباس و کفش اینا از اونجا خریده بود (چون عمه ام تنها خواهرشه ۵ تا برادر داره) بعد من اصلا انتظار نداشتم واسه من چیزی گرفته باشه که دیدم یه لباس هم واسه من خریده گفت این به مناسبت قبولی پزشکی   و واسه هیچ کدوم از نوه های دیگه چیزی نیاورده بود علاوه بر اون واسه خاله من هم یه لباس خریده( چون خالم معلول هست) در حالی که واسه برادرهاش هیچی نگرفته بود. بعد با ذوق اومدم لباسه رو خونه به مامانم نشون میدم میگم مامان عموم آورده قشنگه؟ برگشته با پوزخند میگه حتما از همین ایران خریده. میگم مامان روش قیمتش به یورو زده بیا نگاه کن بعد که اینو دیده میگه حالا واسه بقیه چی گرفته که اینو به تو داده. میگم هیچی نگرفته بعد حالا اینو که شنید برگشته یه نگاهی میکنه میگه من از طرحش خوشم نیومد چیه این همینجا قشنگترش هست😐

واقعا خورد تو ذوقم چون من خوشم اومده بود ازش 

فقط هم این نیست همیشه عادت داره بزنه تو ذوق آدما به همه چی ایراد بگیره فقط دنبال بهانه ای برای ناراحت بودنه. یعنی خندیدن و خوشحال بودن جلوش حرامه

خواستم یه جا بگم دلم خالی شه 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

عزیزم تو رابطه زناشویی دیگران چ بسا پدر و مادرت نیمشه دخالت کرد چون بحثا و حرفا و چیزای پیش اومده مشا نمیدونی و حقم نمیشه داد ب این یا اون پس دخالت نکن هیچوقت دیگ طرف کسیم نگیر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو رابطه زناشویی دیگران چ بسا پدر و مادرت نیمشه دخالت کرد چون بحثا و حرفا و چیزای پیش اومده مش ...

وقتی تو اون خانواده زندگی میکنم میخوام جلوی تنش رو بگیرم و هرکی تو هر جایی مقصره بهش بگم که بس کنه

بعدشم الان موضوع این نیست موضوع اینه که عادت داره بزنه تو ذوق مردم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
وقتی تو اون خانواده زندگی میکنم میخوام جلوی تنش رو بگیرم و هرکی تو هر جایی مقصره بهش بگم که بس کنهبع ...

گلم شما وقتی اینو میدونی نپرس ازش یا جوری خودتو عادت بده ک چیزیم گفتن اذیت نشی و عین خیالتم نباشه 

درسته تو اون خانواده زندگی میکنی. ولی نمیتونی جلوی تنشی رو بگیری و حق رو ب کسی بده  دیدم ک میگم اصلا دخالت نکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وقتی تو اون خانواده زندگی میکنم میخوام جلوی تنش رو بگیرم و هرکی تو هر جایی مقصره بهش بگم که بس کنهبع ...

لباس رو باید به پدرت نشون میدادی و نظر میخواستی نه مادرت 

لایک نکنید .توروخدا 

آقا مثلا من ميدونم شوهرم رو برادرم حساسه خوب عقل حكم ميكنه خيلي جلوش علنا تعريف نكنم يا خيلي با احتياط ر غير مستقيم

برات مثال زدم ديگه خودت ميفهمي چي ميگم 

اينا همه اش تجربه هست تو زندگيت كه به درد خودتم ميخوره در آينده ناراحت نباش

لباس رو باید به پدرت نشون میدادی و نظر میخواستی نه مادرت

دیگه به ذهنم نمی رسید با همچین پاسخی مواجه بشم

بعدشم آدما ذاتا به مادر گرایش دارن

وقتی خوشحال میشن یا ناراحت میشن دوست دارن با مادرشون در میان بذارن

انگار خوشحالی اون خوشحالی تو رو کامل میکنه و دلداری اش ناراحتی ات رو بر طرف میکنه

سلام وقتتون بخیر، شما اطلاع دارید پزشکی پردیس بابل بومی منطقه ۲ تا چه رتبه ایی گرفته؟

سلام عزیزم. اخرین رتبه 1900 منطقه 2 بوده

درخواست تونو قبول کردم