2777
2789
عنوان

نی نی یار منو بِیار😐

64 بازدید | 7 پست

من یک ماهه از وقتی اکانت زدم قسمت اطلاعات اکانتم باز نمیکنه

نه میتونم امضا بذارم

نه سن

اون موقع هم گفتم گفتید در آینده درست میشه

ولی یک ماه گذشته خبری نیست

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که گفتم به زودی در صد سال اینده درست میشهبگین من براتون بزنم سن امضا و ...

جدی گفتید اونو؟🥺🤕😐

یاخدا

میشه تولد رو بزنید ۲۰ مرداد ۱۳۸۲

امضا هم این باشه

احترام رو هر کس یه طور معنی میکنه،من احترام رو این میبینم که چیزی رو ارزشمند بدونیم و حضورش به عنوان چیزی مهم در زندگی بپذیریم.فکر میکنم هر چیزی که در این دنیا وجود داره قابل احترامه حتی بدی ها،چون در پشت،در کنار،و در جلوی آن چیزای خوبی وجود داره و ما نمیتونیم ببینیم.آن چیزی که از نظر تو باید از بین برود گاها باعث ایجاد قدردانی خوبی ها و ارزش مند شدنشان میشه.و گاه آن چیز بد تو را نجات می‌دهد و تو را رسالتمند و رستگار میکنید،وگرنه خدا بدی را نمی آفرید و خدا هر چه را می آفریند بی حکمت و بی مقصد نیست⚘️

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
جدی گفتید اونو؟🥺🤕😐یاخدامیشه تولد رو بزنید ۲۰ مرداد ۱۳۸۲امضا هم این باشهاحترام رو هر کس یه طور معن ...

امضا ثبت نمیشه یک امضای یک خطی بگین ببینم میتونم بذارم؟ شما خانم هستین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بله هستم

خب فعلا امضا نمیخوام تا زمانی که درست بشه خودم بعدا میذارم ممنونم ازتون❤️

عه نی نی یار چرا جنسیتم مرده😐