2777
2789
عنوان

عمل بینی و کیپ شدن تنفس

176 بازدید | 11 پست

سلام ۱۴ روزه عمل کردم بینیم بیشتر وقت ها کیپ میشه وقتی راه میرم یکم بهتره وباز میشه ولی شبا کیپه با سرم شستشو میدم ولی فعلا که فرقی نکرده کسی هست این طور باشه و خوب شده باشه خیلی استرس دارم خوب نشه 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ... شما بهتر شدین؟ منم ۴ روزه عمل کردم بینیم ب شدت کیپه و انگار هنوز تامپون توشه فقط از دهن می ...

سلام عزیزم  خیلی فرق کرده ولی هنوز  کامل نشده نفسم برا من یک ماه شده ولی تازه پنجاه درصد خوب شده مثلا شبا که کبپ میشه وروز ها یکم بهتره ولی اوایل یعنی تا دوهفته اول کلا کیپ بود فقط این که نگران نباش اوکی میشه  بدن به بدن فرق داره استرس نگیر 

سلام عزیزم خیلی فرق کرده ولی هنوز کامل نشده نفسم برا من یک ماه شده ولی تازه پنجاه درصد خوب شده مثل ...

شما خوب شدید من الا ۴۰ روز شدهه یه سوراخم خوبه البته مثل قبل عمل نیست ولی اون یکی کیپ میشه بیشتر اوقات 

شما خوب شدید من الا ۴۰ روز شدهه یه سوراخم خوبه البته مثل قبل عمل نیست ولی اون یکی کیپ میشه بیشتر اوق ...

سلام عزیز من الان ۴۳ روزه عمل کردم دو سه هفته اول وحشتناک کیپ بود هم روز هم شب اما از هفته سوم به بعد دیگه مثل شما بودم یه سوراخ شب. و روز کیپ میشد نوبتی ،الان روزا  خیلی برام بهتر شده اگه یکم کیپ شه با سرم میشورم باز میشه ،ولی شب بازم یه سوراخم کیپ میشه یکم ولی هر چی میگذره بهتر شدنم رو حس میکنم  منم هنوز مثل قبل عملم نشدم نگران نباش ،بسته به بدنه من خواهرم بعد تامپون مثل قبل عمل نفس کشید ولی برا من این همه طول کشیده دکترمونم یکی بود نگران نباش فقط تا میتونی با سرم بشور روزی ۴ ۵ مرتبه خیلی کمک میکنه 

عزیزم چشید بهتر شدی منم 38 روزه عمل کردم استرس و اضطراب دیوونم کرده

سلام عزیز من این ۳۰ ام بیاد میشه دوماه خیلی فرق کردم الان زیاد خم بمونم یا حمام برم یاد باد بخوره روزا یکم کیپ میشه ولی در کل روز بیشتر اوقات بازه اما فعلا شبا یکم کیپ میشه اما خیلی نبست به ماه اول بهتر شدم هر چی هم میگذره بهتر شدنم رو حس میکنم قبلا پیاده میرقتم نفس کم میاوردم اما الان خیلی بهتر شدم منم خیلی استرس کشیدم شبا از کیپی دلم میخواست دیگه صبح از خوابیدار نشم میدونی چقدر خدارو صدا میکردم  اصلا اما نگران نباش بدن به بدن فرق داره خواهرم تو سه روز بعد عمل اوکی شد من هنوز کامل کامل خوب نشدم نترس خوب میشی فقط زمان میخواد دقیقا وقتی میگی استرس میفهمم چی میگی  دارم بهت میگم  خوب میشی فقط زمان میبره نترس 

سلام عزیز من این ۳۰ ام بیاد میشه دوماه خیلی فرق کردم الان زیاد خم بمونم یا حمام برم یاد باد بخوره رو ...

مال من نوبت نوبتی کیپ میشن باز میشن وقتی یکی یکی باز میشن تنفسشون خوبه ولی باهم باز نمیشن

سلام عزیز من این ۳۰ ام بیاد میشه دوماه خیلی فرق کردم الان زیاد خم بمونم یا حمام برم یاد باد بخوره رو ...

تورو خدا دارم دیوونه میشم 

میشه جوابمو بدی بینیم نوبت نوبتی سوراخاش کیپ میشه خشک میشه 40 روزه عمل کردم میترسم تا آخر عمر با یه لوله نفس بکشم 

یعنی میشه مثل قبلا راحت باشم

تورو خدا دارم دیوونه میشم میشه جوابمو بدی بینیم نوبت نوبتی سوراخاش کیپ میشه خشک میشه 40 روزه عمل کرد ...

سلام گلم این روال کاره اول که کیپ کیپه بعد یه مدت نوبتی کیپ میشه  ،بعد دیگه روزا بیشتر وقتا بازه شبا یکی کیپ میشه منم همین طور بودم همش یکی کیپ بود و مدام خشک میشد روزی سه الی ۴ بار با سرم میشستم  با از دکتترم پرسیدم اسپره آب و نمک ۶۵ درصد رو گرفتم  روزی چند بار اونو میزدم خیسش میکردم الان دیگه حالت خشکی رو ندارم روزا هم بیشتر مواقع بازه اما شبا هنوز یکی کیپ میشه البته الان دیگه دو سه روز دیگه میشه دوماه 

مال من نوبت نوبتی کیپ میشن باز میشن وقتی یکی یکی باز میشن تنفسشون خوبه ولی باهم باز نمیشن

طبیعی بخاطر ورمه نترس یه مدت که بگذره روزا بیشتر اوقات بازه بعد شبا یکی در میان کیپ میشه نترس زمان بده بدن تو مثل مال منه بینیمون از داخل خیلی ورم داره