2777
2789

امروز ۱۰ روزه که عمل کردم 

داشتم بینیمو با سرنگ و سرم میشستم یهو اول یه ذره ترشح خونی اومد بعدش از دماغم در حد ۳۰ ثانیه یه ذره خون‌اومد 

معلوم‌بود خونش تازس انگار که فشار بیاد مویرگ پاره بشه 

وقتی هم دو‌سه بار اب دهن قورت دادم مزه خون میداد 

به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟ خیلی ترسیدم  😩😩

نه عزیز منم ۱۴ روزه عمل کردم دکتر بهم گفت ممکنه خونریزی بکنه در حد کم ایرادی نداره زیاد شد و بند نیاد برم دکتر نترس چیزی نیست ،شما تنفست خوبه واسه من کیپ میشه همش 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
نه عزیز منم ۱۴ روزه عمل کردم دکتر بهم گفت ممکنه خونریزی بکنه در حد کم ایرادی نداره زیاد شد و بند نیا ...

وای خداروشکر خیلی ترسیدم 

اره من تنفسم کلا ازاده 

شاید بینیت خوب شسته نمیشه مخاط ته بینیت میمونه 

میگم شما از گوش پاکن هم استفاده میکنی برای شستشو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خداروشکر خیلی ترسیدم اره من تنفسم کلا ازاده شاید بینیت خوب شسته نمیشه مخاط ته بینیت میمونه میگم ...

من تنفسم بیشتر وقتا آزاد نیست ،نه از گوش پاک استفاده نمیکنم برا شستشو با سرنگ سرم رو میریزم داخه بینی،اخه میگن دست کاری نباید کرد آوایل میترسم خرابترش کنم بخاطر همین گوش پاکن نمیندازم 

من تنفسم بیشتر وقتا آزاد نیست ،نه از گوش پاک استفاده نمیکنم برا شستشو با سرنگ سرم رو میریزم داخه بین ...

اگه بعضی وقتا ازاده بعضی وقتا کیپ 

به خاطر ترشح و مخاط بینی که میمونه تنفس کیپ میشه 

من‌روزی که تامپون کشیدم اصلا نمیتونستم نفس بکشم همون‌لحظه دکتر برام ساکشن کرد خون و ترشح اینا با دستگاه از ته بینیم کشید بیرون یه ذره بهتر شدم 

ولی الان که دیگه گچو هم برداشتم مرتب میشورم نفسم ازاده کلا 

اگه بعضی وقتا ازاده بعضی وقتا کیپ به خاطر ترشح و مخاط بینی که میمونه تنفس کیپ میشه من‌روزی که تامپون ...

آره باز هم میشه ولی بیشتر کیپه واقعا خوش به حالت تنفس راحت کشیدن به همه چی میارزه کاش منم خوب بشم