2777
2789

خواب بودم شوهرم اومد بچرخه دستش خورد تو صورتم بیدار شدم دیدم برادر شوهرم وایساده بغل تخت شوهرم داره سیگار برمیداره دیشب فهمیدیم سیگارش تموم شده چندتا گذاشت براش الان بیدار شدم دیدم وایساده اونجا ۲۸ سالشه من جلوش با دامنو لباس پوشیده حداقل تیشرت هستم ینی زیاد راحت نیستم الان با نیم تنه و شلوارک خواب بودم خیلی عصبیم بدنم داره میلرزه شوهرمو بیدار کردم بهش گفتم خواست پاشه باهاش دعوا کنه بزور نگهش داشتم الان خوابید ولی برادره معلومه بیداره هی سروصدا میاد از حال هم خجالت میکشم منو اینجوری دیده هم عصبانیم نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا جلوشو گرفتی؟ میزاشتی دعواش کنه اون باید شعورش برسه که نیاد تو اتاق زن و شوهر

گفتم دعوا بد نکنن همینجوری خواهرشون میگه تو میخوای بین خواهر برادریو خراب کنی

یعنی با ۲۸ سال سن انقدر نمیفهمه که تو اتاق زن و شوهر بدون در زدن و تو هر شرایطی نمیشه ادم سرشو بندازه پایین بره تو ؟ پس بهش چی یاد دادن

اتفاقا باید میذاشتی دعواش کنه بلکه تلنگری بخوره

عجب 
یعنی با ۲۸ سال سن انقدر نمیفهمه که تو اتاق زن و شوهر بدون در زدن و تو هر شرایطی نمیشه ادم سرشو بنداز ...

باورت میشه الان دوباره اومد ،میخوام خودم برم بگم چرا اومدی سیگار میخواستی در میزدی میدادیم بهت ،وقتیم اینجا نیست هر دقیقه زنگ میزنه به شوهرم ینی بگم نگران خواب بودنش باشه نه اینجور نیست ،قرص عصاب میخوره تازه از کمپ درومده