2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پرید..منظورم اینه ک خوشحالن ک چشم دارن..یعنی فقط نیگا میکنن حرف نمیزنن

یچی بگممم دگ‌نمیگم استفاده کن پسری ک کسیووو دوس داشته باشه بمیره هم نمیتونه ابراز علاقه نکنه ی سره قربون صدقه تامام 

تا پسرا هستند با اجازه اسی

اقایون اگر خانمتون پرسینگ بینی بزنه دوست دارید؟از این نگینا خیلی ریز و ظریف

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

تا پسرا هستند با اجازه اسیاقایون اگر خانمتون پرسینگ بینی بزنه دوست دارید؟از این نگینا خیلی ریز و ظری ...

نخیررررر پیرسینگ برای کی؟؟؟برای همسر؟؟مگ اومد خستگاری بخاطر پیرسینگ اوند؟؟؟پیرسینگ مساوی است با جلب توحه بدای بقیهه خیر نه نخیر ب هیچ وجه اصلا ن معلومه ک ن واقعا نه جدا ن

همه ندل ن تقدیمت🍀

یچی بگممم دگ‌نمیگم استفاده کن پسری ک کسیووو دوس داشته باشه بمیره هم نمیتونه ابراز علاقه نکنه ی سره ق ...

آخه این میدونه من روش کراشم ینی یه جور فهمیده ولی نمیدونم چرا سرد و بیخوده ،نخ میدم سرشو نمیگیره..آخه کسی نیس بگ آخ راسو تو ک رفتارت اینه چرا چشمت حتی تو نقاط کور هم دنبالمه چی میخی پدسگ🧑‍🦯