2777
2789

جاری من هروقت همسرم تنها بره شهرستان خونه پدرش دعوتش میکنه.

اما هروقت من همراهش باشم اصلا تعارف نمیکنه.

بچه کوچیک داره واقعا هم بخاطر موقعیتش دوست ندارم برم چون اذیت میشه.

اما اینکه همسرمو اینجور دعوت میکنه اما منو نه بهم بر میخوره.

دو سه باریم که رفتم خونش یا بچشو نگه داشتم یا توی کارا کمکش کردم.

تشریفاتی هم نیست که بگم واسه من سخت میگیره.

خونمم اومده بهترین پذیرایی رو کردم و بازم بچشو نگه داشتم و نذاشتم هیچ کاری کنه تا حداقل ۲روز استراحت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه به شوهرت بگی بدتر لج میکنه

من به شوهرم گفتم دوست ندارم بره پیش پسرخالش چون بمن بی احترامی کرده بود با اینکه شوهرم حقو بمن داده بود ولی بازم هرروز میره پیشش امروزم رفت خونش تنهایی

انگار مردا گاون

عزیزم بهتره به همسرت بگی وقتی رفت خونشون با شوخی به جاریت بگه خانومم خیلی دوست داشتن بیاد 

انشالله سری بعدی با بچه‌ها مهمونتون میشیم 

اونموقع جاریتون حتما به همسرتون جوابی میده

اگه به همسرتون بگین نرن خونه برادرشون و جبهه بگیرن حرفتون برو نخواهد داشت و بهشون برمیخوره که میخوایین از خانواده‌اش جدا کنین 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
نمیشه به شوهرت بگی بدتر لج میکنهمن به شوهرم گفتم دوست ندارم بره پیش پسرخالش چون بمن بی احترامی کرده ...

واسه فامیل خودشون اینطورن.

فامیل ما اینکارو کنه کلا انتظار دارن مام کات کنیم

عزیزم بهتره به همسرت بگی وقتی رفت خونشون با شوخی به جاریت بگه خانومم خیلی دوست داشتن بیاد انشالله سر ...

من واقعا درک میکنم مهمون نخواد با بچه کوچیک اما نمیخواد همه رو نخواد نه از یه خانواده گلچین کنه

من واقعا درک میکنم مهمون نخواد با بچه کوچیک اما نمیخواد همه رو نخواد نه از یه خانواده گلچین کنه

عزیزم با ایشون رابطتون خوبه!؟

نه عزیزم بچه ربطی نداره چرا برای بقیه مهمون ها وقت داره فقط برای شما نه!مطمئن هستین علت دیگه‌ای نداره!؟

عزیزم با ایشون رابطتون خوبه!؟نه عزیزم بچه ربطی نداره چرا برای بقیه مهمون ها وقت داره فقط برای شما نه ...

والا من هیچ مشکلی ندارم کلا ادم بی ازاریم ولی حس حسود بودن ازش گرفتم.واسه همینم هیچوقت از خوبی های همسرم پیشش نمیگم. 

کلا قصد ازار جاریام رو ندارم ولی اونا چندباری منو چزوندن🙄😬

والا من هیچ مشکلی ندارم کلا ادم بی ازاریم ولی حس حسود بودن ازش گرفتم.واسه همینم هیچوقت از خوبی های ه ...

عزیزم پس بهتره با همسرت حرف بزنی آروم و منطقی 

بهش بگو وقتی بهم ارزش  نمیده یعنی به تو ارزش نمیده نرو 

من دلم میخواد باهم بریم که اون دعوت نمیکنه 

تو اگه یبار نری حساب کار میاد دستش 

و خب اگه باهات خوب نیستن خیلی دور باش ازشون