2777
2789

من بااکثر تایپکا که راجب خیانت ودعوا ومشکلات زناشوییه ناراحت میشم 

ولی این دوتا تایپک همیشه تو ذهنم مونده

یکیش یه دختر خانومی بود که میگفت مادرش اصلا دوسش نداره، همه بهش گفتن توبه خودت تلقین میکنی وفلان، گفت ازبچگی بهم محبت نکرده، اتاق وزندگیمو کلا ازخونه جدا کرده یه اتاق بالا طبقه خونه استو دادن به من تا پیششون نباشم، وقتی برای نهار میرم خونه فقط در حد خودشون غذا درست میکنن وبرای من نمیزارن،وباهام حرق نمیزنن، هرچقد هم اینهمه سال دلیلشو ازشون میپرسم جوابی بهم نمیدن، مثل اینکه تک فرزند هم بودن حقیقتش دلم برای تنهاییش هنوزم که هنوزه کبابه

یکی دیگه هم یه دختره بود پدر مادرش ازهم جدا شده بودن و پدره میگفت نمیخوامت برو پیش مامانت، مامانش هم میگفت نمیخوامت نباید پیشم بمونی برو پیش بابات، مثل اینکه خونه باباش مجبوره بمونه ک سقف خونشون چکه میکرد وپدرش معتاد بود وتایپک زده بود برای خودکشی بدون درد:))))) 

تورو خدا اگه لیاقت وتوانایی بچه اوردن رو ندارین بچه نیارین، اونا هیچ گناهی نکردن:)وقتی بچه میارین در قبال همه اینا مسئولین، والاا اون دنیا تقاص اه وناله بچه هاتونو پس میدین:) 💔

اسی جان خدا خیرت بده لطف کن به دوستات و هر چی دانشجو و دانش آموز میشناسی معرفیم کن خیلی پول لازمم

تایپ با ارزان ترین هزینه و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود
هر اسلایدی ۲۰۰۰ هزار تومان
به آیدی ایتا و تلگرام پیام بدید
آیدی ایتا:
@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:
@banoay_a

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی داستان زندگی کسیو نمیخونم تو سایت ولی امروز برای این کاربر خیلی غضه خوردم که فوت شده داستان غمگینی هم داشت

@flyingwithoutwings55  

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من تاپیکایی که مادری هستن فرزندشون از دست دادن اینقدر گریه میکنم و تا چند وقت بهشون فک میکنم همش. میگم کاش میشد بغلشون کنم. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

دختری که یکی از اقوام بهش ت ج و ا ز کرد از خانواده طرد شد حرفش رو باور نکردن

یه مدت رفت پیش عمه ش عمه هم رهاش کرد

مدتی پیش یه خانواده زندگی می‌کرد اونا هم شوهرش دادن به یه آقایی تو این ازدواج باردار شد نتونست بچه رو نگه دار بخاطر سقط بدی که سابقا داشته سالها اختلاف سنی با این همسرش داشت این آقا بچه می‌خواست ولی این طفلک دیگه نمیتونست مادر بشه شرایط روحی خیلی بدی داشت از این آقا هم جدا شد و دوباره شروع اتفاقات دردناکه دیگه

امیدوارم هرجا هست دری از درهای رحمت الهی به روی زندگیش باز شده باشه و حال دلش خوب باشه دیگه

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
ازکجا متوجه فوتش شدین🥲

دوستش تاپیک زد😢

دوست واقعیش، نه مجازی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یکی که گفت روستاییم 

و بایه پسر ازخانواده خیلییییی پولدار ازدواج کردم 

وعقدم خونه مادرشوهزمم

شب بود توالتش گرفته بود روش نمیشد بره توالت

بعد گفت 💩😮کردم پشت درختای باغ حیاطشون 😳