2777
2789
عنوان

حاللللللللللم خرابه بیاید لطفا

553 بازدید | 37 پست

ابجیا اکسم میخاد ازدواج کنه 

نزاشتن بهم برسیم

حالا من موندمو موهایی ک سفید کرد ازم:)      

نمیتونمم فراموشش کنم

تو خیابون همه جا میبینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاوانشو پس میده تو زندگیش مطمئننم خودتم تا یه مدت حالت همینجوری خراب می مونه ولی بعدش آروم آروم  یادت می‌ره ازدواج می‌کنی بچه دار میشی اما وقتی یه جا دیدیش بازم دلت میلرزه دوسش نداری اما انگار این حسو داری که جای یه زخم کهنه رو سوهان می کشی

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
نمی‌دونم چی شده که رفته اما اگه مقصر بوده و دلتو شکسته که خدا به دادش برسه منم خودم دلم شکسته ولی دی ...

اوم مقصر بوده ابجی:)  

چشای نازت ارزش نداره خیس باشه همیشه

گریه نکن    افلین

[QUOTE=348538538]اوم مقصر بوده ابجی:) چشای نازت ارزش نداره خیس باشه همیشهگریه نکن افلین[/QUOTE]چ ...

میدونی من ی تایمی به همه مشاوره میدادم

الان جوریم ک باید یکی بهم مشاوره بده

هه

شهر عجیبیه

[QUOTE=348538570][QUOTE=348538538]اوم مقصر بوده ابجی:) چشای نازت ارزش نداره خیس باشه همیشهگریه نکن ...

خب عاشقی بد دردیه دوست داشتن و از دست دادن من خودم سالها درگیرش بودم حتی عاشق یه کبوترم بودم که بدجوری از دستش دادم و با اینکه عشقم هم از دستم دادم اما هنوزم دلم برای اون کبوتر مظلومم میتپه و قلبم تیر می‌کشه آدم بده احساسی باشه