2777
2789
عنوان

درد کشاله ران بعداز زایمان طبیعی

130 بازدید | 5 پست

سلام من ماه بعد یه ساله که زایمان کردم ولی استخوان لگنم درد میکنه

بعد رابطه تا چند ساعتی درد دارم از چیه 

کسی تجربه داره

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

واااای من ۵ ماهه زایمان کردم هنوز درد استخوان لگن و عانه رو دارم اولا که تا۴۰ روز نمیتونستم راه برم به زووووور نمیتونستم شلوار بپوشم پامو بلند کنم نشسته میپوشیدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای من ۵ ماهه زایمان کردم هنوز درد استخوان لگن و عانه رو دارم اولا که تا۴۰ روز نمیتونستم راه برم ...

خیلی بده😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
شایددررفتگی لگنتوبارداری اتفاق می افته، درزایمان بیشترمیشه

درمانش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40