2777
2789

بچه ها سلام

تاپیک من محتواش درباره ی بانوانی هستن ک امسال میخوان ب سفر اربعین مشرف بشند

بنده خودمم اگه خدا بخواد عازم هستم. :)

خب اول درباره پول بگم

نفری ۶۰دینار پول برای کرایه تقریبا لازم دارید ک میشه ۲میلیون و ۲۰۰ ک این احتمالا ۱۷۰۰ خرج کرایه بشه :)

پول ایرانیم ی مقدار کنارتون باشه بد نیست

راننده تاکسیا ب هیچ عنوان پول ایران قبول نمیکنن و صرافیاشون خیلی سود زیاد برمیداره برای عوض کردن پول

درباره پوشش اگر قراره چادر بپوشید یچادر مناسب بردارید مثل عربی یا عبای اینا خوبه از زیرش ی تونیک نخی خالص بپوشید ک گشاد باشه ک نسوزید شلوارتونم سعی کنید نخی باشه شلوار جین و اینا عمرا برندارید ک میسوزید

اگرم قرراه عبا بپوشید ک ی عبای مناسب ترجیحا مشکی بخری با شال خیلی خوبه

ضدافتابایی ک spfشون بالا ۳۰ هست بخرید ک افتاب سوخته نشید

سعی کنید نقاب بدوزید برای خودتون و استفاده کنید ک چهرتون سیاه نشه

و عینک افتابی و کلاه افتابگیر تو این سفر خیلی براتون احتمالا موثر باشه

کفشاتون سعی کنید کفش جورابی بخرید که اونجا هم پاتون توش راحت باشه برای پیاده روی و هم پاتون نسوزه

حتما حتما برای حمل وسیله هاتون از کوله پشتی استفاده کنید ک راحت باشه ساک و اینا خستتون میکنه تو مسیر

توی کولتون این وسایل باشه کافیه

دوتا یا سه تا لباس زیر اضافی

حوله ی شخصی

مسواک پاوربانک و ی دست لباس اضافه

شامپو(ازاونجام میتونید خرید کنید)

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

جوراب اضافه حتما بردارید و حوله ی دست و صورت ولی دیگه بار اضافه ای همراهتون نباشه

خرید اصلا سعی کنید نکنید ولی اگر احیانا خواستید خرید هم کنید بازارایی ک تواین چندسال فهمیدم ارزونتره یکیش بازار امان صادقه ک ادرس دقیقش از حرم میای خیابان سدره مستقیم تا مقام امام زمان دست چپ ی کوچه هست میگن باغ امام صادق لباساش و وسیله هاش ارزونتره

ولی برای خرید چادری و انگشتر بازار بزرگ نجف خوبه

سعی کنید موکبای ایرانی اسکان داشته باشید 

مثلا موکب تبریزیا موکب اصفهانیا و موکب همدانیا خیلی خوبهه

درباره ی پیاده روی حتما شبا پیاده روی کنید و روزا استراحت داشته باشید

درباره ی وسیله های دیگری شاید وجودشون ضروری باشه 

دوستان اونجا هلال احمر و اینا خیلیی زیاد هست و اصلا نیازی نیست ولی اگر خواستید پماد سوختگی و قرص مسکن همراهتون بردارید عالیه

موکبای متعددی هستن ک راه براه شربت و اینا میدن ولی شما خودتون سعی کنید ی کوچکلو خاکشیر با عرق نعناع همراهتون باشه ک گرمازده نشید

توی عمود ۹۵۷ موکب هست ک پیتزا و وایفای رایگان و اینا میده رفتید حتما ی سر بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره نگهداری پول و وسایل باارزشتون حتما باید بگم پولاتونو چند قسمت کنید مثلا ۳قسمت کنید ک خدای نکرده اگ یکمیشو گم کردید اونجا تو کشور غریب معطل نمونید

براتایمی ک توماشین قراره بمونید سعی کنید از این تراول ماگایی ک اسمری دارن بخرید اسمشونو دقیق نمیدونم چون هم چندساعت خنک نگه میداره هم اسمری ابپاش داره ک ب صورتتون اسپری کنید و هم کمجا میگیره

و درااخر رفقا التماس دعای شدید دارم ازتون اگه خواستید ادرس بدم تشریف بیارید ب موکب ماهم منتظرتون هستم و دعا کنید اونجا بتونم بیام :)

نوکر همتونم هستم یاعلی

التماس دعا

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌