2821
2789
عنوان

ازدواج

114 بازدید | 20 پست

دوستان یه سوال 

و نظر واقعی‌اتون میخوام

شده تو ازدواج خودتون یا دیگران دیدین که دختر تو ازدواح به پسره هیچ حسی نداشت و حتی براش جذاب نبود (اصطلاحا مهر طرف به دلش نشست) ولی بعد ازدواج این حس در دختر تغییر کرد و بهتر شد؟ یا برعکس بدتر شد؟ یا هیچی تغییری نکرد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر دیدم حسی نداشت الان بهم عادت کردن عاشقانه زندگی نمی‌کنند اما خب چطوری بگم انگاری هم خونه اند و بخاطر ی دونه بچه شون کنار میان

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ازدواج نمیدونم ولی من دوست پسرم اینجوری بود. حالم از لحن اروم صحبت کردنش به هم میخورد. قیافشم خوب نبود. حالت تهوع میگرفتم فقط نمیخواستم دلش بشکنه باهاش بودم تا اینکه اینقد خوبی کرد و اخلاق منفی نداره الان عاشقشم. 

یا من یا هیچکس همون خودم

بستگی به سن داره ...اگر بالای ۳۰ سال هستید یا اینکه خواستگارتون کیس مناسبی هستند از نظر اخلاقی و خانوادگی و ظاهری و فراهم کردن شرایط زندگی یه مدت در تماس باشید حتی در حد پیام شاید حسی ایجاد شد ...اگر ایجاد نشد رد کنید 

نمونش خودمتا روز خواستگاری و ازمایش خون و حتی بله برو هیچ حسی نداشتمصرفا برای اینکه شوهرمه نگاش میکر ...

والا نمیدونم یه سریا میگن عاشق میشن یه سریا نه

الانم تو وضعیتی‌ام که نه عاشقش هستم نه دوسش دارم و نه جذابه برام.. شاید همسرتون از نظر ظاهری براتون جذاب بوده و کم کم عاشق شدین

والا نمیدونم یه سریا میگن عاشق میشن یه سریا نهالانم تو وضعیتی‌ام که نه عاشقش هستم نه دوسش دارم و نه ...

اره دقیقا برای همه فرق داره یکسان نیست

ببین من  با رفتارش عاشقش شدم وگرنه قرار بود ی زن سرد متاهل باشم که فقط متاهلم و تمام

بنظر من طرف مقابلتون باید شمارو جذب خودش کنه

جدی عشقه؟ یا عادت کردنه؟

عاشقشم. من توی زندگیم یا ادمارو دوست دارم یا حسی ندارم بهشون ولی واقعا عاشق رضام‌. واقعا الان قیافش برام مهم نیست گاهی میگم چشاش خوشگله پلکاش خوشگله. قیافش یادمه خیلی تومخ بود و لحن صحبتش ولی اگ زنگ نزنه دیوونه‌میشم. ب نطر من اگ ادم زندگیت باشه و به خواسته هات اهمیت بده و دوستت داشته باشه کم کم ب دلت‌میشینه و میبینی واقعا عاشقش شدی. هیچکسو نمیخوای ک یه لحطه هم‌جای اونو برات بگیره. هرجقدرم همه چی تموم باشه.

یا من یا هیچکس همون خودم