2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذب مثبت تا حدی درسته جذب منفی صد در صد :|

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

منم موافقم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
جذب مثبت تا حدی درسته جذب منفی صد در صد :|

جذب منفی همیشه سرم اومده

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

من با منفیش موافقم هر موقع به چیزای بد فکر می کنم یا از چیزی می ترسم سرم میاد

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

منطقی نیس  . همه اونایی که طرفدار پرو پا قرص اش هستن و ساعت ها میتونن راجع بهش صحبت کنن هم هیچوقت مثلی از رخدادش در زندگیشون ندارن. ولی حداقلش اینه که آدمو دلخوش میکنه. 

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

من مخالفم

یاشاید روی من جواب نمیده

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
من خيلي وقتا با همين قانون به خواستم ميرسم الانم زوم كردم روي يه خواسته بزرگم

منم ب چند تاش رسیدم  البته وقتی من خودمو تو اون هدف توی اون موقعیت تصور میکنم و واقعا باورش کنم بهش میرسم😍

منطقی نیس  . همه اونایی که طرفدار پرو پا قرص اش هستن و ساعت ها میتونن راجع بهش صحبت کنن هم هیچو ...

چرا میگی همه؟

بااین قانون جذب انقد تو زندگیم معجزه اتفاق افتاده که نه تنها خودم بلکه اطرافیانمم دهنشون وا مونده که چطور ممکن بود؟ولی شد چون من جذبش کردم😊

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩