2777
2789

من داشتم درد زیادی نداشت. درد ملایم ولی طولانی و یکمم بوی بد دهان داشتم و حالت چنگ زدن معده.آزمایش دادم قطعی مشخص شد که میکروب داره.با آنتی بیوتیک و ضد اسید و اینا خوب ‌شد کامل تا یکی دو سالی خوب بود دوباره برگشته.لعنتی جوری نیست که دائم بره دوباره برمیگرده.دیگه نرفتم دکتر هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم درد زیادی نداشت. درد ملایم ولی طولانی و یکمم بوی بد دهان داشتم و حالت چنگ زدن معده.آزمایش د ...

آره منم همین علایم دارم بعد غذا چند دقیقه درد خیلی بدی میگیرم... شش ماه پیش آزمایش دادم نشون یه دکتر دادم گفت میکروب نداره حالا که بردم متخصص گوارش گفت داری .. تمش میگم چرا همون موقع نرفتم . نکنه به معده م آسیب زده باشه.. بیشتر از لحاظ روحی بهم ریختم..

آره منم همین علایم دارم بعد غذا چند دقیقه درد خیلی بدی میگیرم... شش ماه پیش آزمایش دادم نشون یه دکتر ...

نترس تو شش ماه اتفاقی نمیوفته.اکثر مردم میکروبو دارند و فط وقتی خیلی اذیت میکنه متوجه میشن و میرن دنبال درمان.تازه درمانشم برگشت پذیره معمولا.