2777
2789

همش پیامش میاد جلوی چشمم از دیشبه 

هرچی دارم با خودم کلنجار میرم تو کتم نمیره 

که این بجای اینکه بیاد بگه قیمتش چنده 

میگه چند میگیری 

آخه چرا؟؟!!😞

اصلا این هیچی تاپیک قبلی گفتید شاید میخاسته لباس بخره 

چرا پاک کرده پیام هارو اگه چیزی نبوده

میترسم خیلی میترسم 

از چیزی که نباید بشه بشه 

از چیزی که نباید ازش ببینم ببینم 

مگه من چی کم گذاشتم نباید درک کنه تازه من دوماهه زایمان کردم

شما جای من باشید چ ری اکشنی نشون میدید صبر میکنید بازم یا غیر مستقیم بهش میتوپید

خودش اوایل ازدواجمون میگفت خیانت خوب نیست هیچ وقت نکن با من اون موقع خودش تا پاش رفته 

پیش خودش چی فکر کرده من تو خونه بچه داری کنم بعد آقا بره بیرون پی خوش گذرونیش 

اصلا اون لحظه یعنی به من یا حتی دخترمون فکر نکرده 

تروخدا نگید مثبت نگاه کن که اصن هیچ جوره با عقل جور درنمیاد

شما یه لحظه فکر کنید بعد بگید حق با منه یا نه لطفا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر ؟

راستش سخته در این نظر دادن ممکنه زندگی یه نفر خراب بشه 

اما هرچی با خودم کلنجار میرم یه مرد نمیره برای همسرش لباس مجلسی دست دوم بخره 

از یه طرفم  از این کثافت کاری ها تو دیوار زیاد هست 

حالا به نظرت مشکلی داره همسرت ناراحتی دلخوری با ازت سرد شده باشه با اختلافی چیزی

می‌دونم الان فکرت هزار راه می‌ره  و حالت خرابه نظر های ما هم بیشتر حالتو خراب می‌کنه اما باید فکر کنی ببینی مشکل چیه چیکار باید کرد بهش بگی یا نگی نمی‌دونم بهتره با مشاور حتما حرف بزنی 

راستش سخته در این نظر دادن ممکنه زندگی یه نفر خراب بشه اما هرچی با خودم کلنجار میرم یه مرد نمیره برا ...

حرف منم همینه دقیقا اون که میدونه من از دیوار خرید نمیکنم 

پس یه چیزی هست تا پاش رفته 

دارم دیونه میشم از این هفته میترسم نمیدونم عاقبت این جریان چی میشه

مشکلی نداریم من این روزا خیلی خستم بیشتر نیاز به استراحت و توجه دارم تا اینکه بیام به یه نفر دیگه برسم حداقل این روزا که حتی از نظر روحی داغونم من خیلی خستم دیگه طاقت این چیزو ندارم این روزا و این درک نمیکنه شرایطمو😞

نگران نباشید شاید بخاطر این که مدت طولانی رابطه نداشته  و اون لحظه کنترلش از دست داده یه چیزی گفته بعدش هم پشیمون شده  مردا بعضی وقتا نیازشون می‌زنه بالا دیگه فکرشون درست کار نمیکنه 

آره همینه چون دیوار هم بوده مشخصه رابطه عاطفی درکار نیست و از اون نظر خیلی تحت فشار قرار گرفته به چیزی گفته 

اما باز بهتر بود مشاوره سوال میکردین توی دوران بارداری و زایمان نیاز های همسر باید چیکار کرد