2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست
دیشب دروغ هاش رو گفت اگر حرفی هم بود میزد  وقتی دیده من نیستم تاپیک زده ، خب ی وقتی میزد که جو ...

کلا تو این تاپیک هر کی هر جور دوست داره توهین کرده 

اوایل تاپیک یکی به تهرانی ها توهین کرد که البته معذرت خواهی کرد

بعدش همه از جمله خودم هر چند تهرانی نیستم دفاع کردن

بعد چند تا تهرانی اومدن به شهرستاتی ها توهین کردن

یکی هم به سیاه پوش ها یعنی چادریا 

من خودم نه چادری ام نه تهرانی 

ولی حجم توهین ها زیاد بود

مشکل اینه ماها هر کی باهامون مخالفه توهین میکنیم بهش 

بعد میگیم چرا بهمون توهین میشه 

درسته این مثل 

میزنی میخوری 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من تهرانی نیستم  تهران هم زندکی نمیکنم  ولی جالب نیست بگی تهرانی ها خرابن  م ...

اصلا درصدزیادی ازکسایی ک تهران زندگی میکنن برای خودتهران نیستن الان. مادربزرگ من ازهمون موقع هایی ک تهران همه جاش مث شهرنبوده و ده مانندبوده توتهرانه. ینی اصالتا.جدوابادش. بضی وقتابامزه میگف مادرالان دیگه تهران رنگارنگ شده قمردرعقربه    

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
حلما جان ببین این که ادم نظرش راجع به باکرگی چیه که دلیل نمیشه خراب باشه  کیمیا گفته نظر مردم ...

عزیزم الان حرفش رو تغییر داد

اون زمان به گفت همه دخترهای تهران خرابن 

دقیقا همین جمله رو گفت که من بهش تذکر دادم بعد هرچی که لایق خودش بود بهم گفت 

ای کاش اسکرین از توهین و فحاشی هاش داشتم الان دیگه ازش دفاع نمیکردی 

بعد از اون هرجا میدید من پست گذاشتم شروع میکرد توهین و تیکه انداختن 

ی تذکر دادن من بخاطر توهین به تهرانی ها براش عقده شد 

الان حرفش رو عوض کرده که خودش رو خوب نشون بده و اگر وجدان داشت این همه‌ دروغ نمیگفت 

میتونست الان عذرخواهی کنه بخاطر رفتار بد گذشته اش نه اینکه....

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
کلا تو این تاپیک هر کی هر جور دوست داره توهین کرده  اوایل تاپیک یکی به تهرانی ها توهین کرد که ...

خب مگه من بهش توهینی کرده بودم که بخوام بجاش توهین بخورم؟؟؟؟

اونی که همه رو جمع میبنده و توهین میکنه شعور نداده وگرنه اینجوری صحبت نمیکرد

کلا تو این تاپیک هر کی هر جور دوست داره توهین کرده  اوایل تاپیک یکی به تهرانی ها توهین کرد که ...

بهار جان شاید دلیلش اینه که زخم خورده ایم

مثلا من خودم سر مسئله حجاب تازه والا من اعلام کردم که خیلی ساده پوشم ولی چون حرفاشون بی منطق بود به نظرم ، مخالفت محترمانه کردم فکر کنم خودتم بودی اونجا

اما گفتن هرزه و شوهر دزد و فلان

نا خودآگاه یه عصبانیتی برام به وجود اومد نسبت به کسایی که خیلی خودشونو برتر میدونن و بقیه رو هرزه میدونن

این عصبانیته یه جا که بحثش میشه ممکنه بریزه بیرون

خوبم نیستا نمیگم خوبه

اما شاید دلیلش همین باشه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
نه خوب  شايد به نظر اونا بكارت نداشتن يعني خراب بودن ولي نظر خيليا هم اينجور نيس من هيچ وقت ...

عزیزم نظر خود کیمیا این بود که نداشتن بکارت = خراب بودنه و تهرانی ها هم همه مشکل دار 

ولی یهو دیشب نظرش عوض شد و این چیزا شد شیطونی

من تو اینجور تاپیکا حرف نمیزنم معمولا.ولی هیچ چیزیو به شهر یا ملیت یا هرچی نباید نسبت داد.همه مدل ادمی تو همه منطقه وجود داره

اصفهانیا هم خیلیاشون تو تجرد باکره نیستن شهر خودمو میگم.حتی ممکنه تو شهرای مدهبی هم باشه ما چمیدونم

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...
خب مگه من بهش توهینی کرده بودم که بخوام بجاش توهین بخورم؟؟؟؟ اونی که همه رو جمع میبنده و توهین میکن ...

نه من منظورم شما نیستی

آخه تو این تاپیک یسری بهشون بر خورد که توهین شده بهشون بعد خودشون توهین کردن

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
کیمیا جان اون یه عده که گفتن شما این حرفو زدی باید باهاشون صحبت کنی و بگی مدرک رو کنن.وگرنه بقیه کام ...

عزیزم تیکه به منه 

ایشون میدونه اون تاپیک ترکیده و من مثل خودش اهل اسکرین جمع کردن نیستم بخاطر همین میزنه زیر حرفی که زده 

مهم نیست بقیه باور کنن یا نه مهم اینه خودش خوب میدونه قبلا چی گفته و الان یجور دیگه عنوانش میکنه

همبشه سر این تاپیکای جنجالی و پر بازدید دعوا هست😒😒😒

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
حلما الان قطع شد کاش اونموقع که بود میومدی  الان اخلاقی نیست حرف زدن که چون نمیتونه ازخودش دفا ...

محبوبه جان ایشون وقتی تاپیک میزد که من باشم نه اینکه در نبود من دروغ بگه 

این حرف ها رو هم دیشب بهش گفتم الان هم اینجاست مشغول اسکرین گرفتن 

یادم‌موند چون اون تاپیک سرکاری بود و کیمیا خیلی توهین های بدی بهم کرد فقط بخاطر اینکه گفتم چرا به تهرانی ها توهین میکنی 

بعد از اون تو هر تاپیکی من رو دید یا توهین کرد یا مسخره کرد یا تیکه مینداخت 

من جوابش رو نمیدادم اصلا 

ولی تو ی تاپیک من به استارتر گفتم داستان زندگیت رو باور نمیکنم کیمیا اومد شروع کرد گفت اره ی نفر هست از بس دروغگوئه فکر میکنه همه مثل خودشن و بازم کلی توهین کرد و اونجا باهاش بحثم شد

بعد از اون دیگه ندیدمش و قطع دسترسی بود 

با این کاربریش هم خیلی جاها دیدم‌مستقیم اسمم رو اورده بود و پشتم حرف زده بود و خیلی جاها هم تیکه انداخته بود بهم 

مگه خراب بودن و نبودن یه محیط به اسم  شهر و بزرگ و کوچک بودنش هست  انقدر سطحی فکر کردن خج ...

برات گزارش زدم عزیزم فکر کنم خیلی بیکاری ک گفتم ریپلای نکن ول نمیکنی اتفاقا سطحی نگر تویی ک اسم شهرستان اومد پریدی وسط وگرنه ککتم نمیگزید دیگه ریپلای نکن چون بازم گزارش میزنم برو دنبال زندگیت

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|