2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گیسو جان همشهری گلم میدونی که شهرما چقدر مهاجر داره هممونم میدونم بیشتر کسایی که وارد فساد شدن و خرا ...

بله خوب میدونم.ولی هیچوقت نگفتیم اینایی که از جاهای دیگه میان چه کارایی کردن

نگفتیم که حالا انگ خراب بودن به مادر و خواهروخودمون میخوره دیگه.البته عزیزم هرکس به نسبت شعورش صحبت میکنه(از بعضی نباید توقع داشت)

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

من واقعا از دیشب تا الان راجع به خیلیا تجدید نظر کردم واقعا باورم نمیشد تا به چشم دیدم 

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
میگن گفتی خرابن😐😐😐😐 میگم اون تاپیکو نشون بدین یا اسکرین بزارین .....

نه خوب 

شايد به نظر اونا بكارت نداشتن يعني خراب بودن

ولي نظر خيليا هم اينجور نيس

من هيچ وقت فكر نكردم بكارت نداشتن يعني خراب بودن

من بدبخت تاپیک معذرت خواهی هم زدم من با کسی دعوا ندارم اما همه با من دعوا دارن😂

سالمی؟😉 درگوشم بگو قول میدم به کسی نگم 

پاکی؟

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
میگن گفتی خرابن😐😐😐😐 میگم اون تاپیکو نشون بدین یا اسکرین بزارین .....

عزیزم یه بارم سر تاپیک حجاب به من گفتن  ازین شوهر دزدایی ، ادعای مومنیشم میشد با این تهمت کثیفش

به خدا به شوهرم میگفتم کل دنیارو بگرده پیداش میکرد شوهر دزدی نشونش میداد بفهمه یه من ماست چقدر کره داره

اما اصلا اهمیت ندادم ، سطح بیشعوریشو به رخ کشید

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
نمیتونیم بین جماعتی باشم که تهمت و غیبت هیچ مشکلی نداره ولی اینکه دستای عشقتو بگیری زنا کردی و گناهه ...

يه هفته نيا حالت خوب مي شه دو باره برگرد 

كلا اد نظر من رفتن تو تاپيكاي جنجالي خيلي آدمو عصبي مي كنه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

اول اینکه حالایکی یهوبیادبگه اکثردخترپسرای تهران خرابن هیچوقت واقعااوناخراب نمیشن. .....درواقع طرف شخصیت خودشوخراب میکنه. ...پس رگ غیرتتون بادنکنه. .......

دوم اینکه هرکسی که به روابط آزاددختروپسرمعتقده بایدانقددددددر آدم سالم ودرستی باشه که به همسرآینده ش درمورد این روابط آزادقبل ازدواجش حتماتوضیح بده ونگه گذشته هرکی به خودش ربط داره 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
نمیتونیم بین جماعتی باشم که تهمت و غیبت هیچ مشکلی نداره ولی اینکه دستای عشقتو بگیری زنا کردی و گناهه ...

کیمیا جان اون یه عده که گفتن شما این حرفو زدی باید باهاشون صحبت کنی و بگی مدرک رو کنن.وگرنه بقیه کاملا بی خبرن

خودم شخصا نمیدونستم اون حرفا تیکه به کیه

چرا بخوای بری؟تکلیفو مشخص کن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
بله خوب میدونم.ولی هیچوقت نگفتیم اینایی که از جاهای دیگه میان چه کارایی کردن نگفتیم که حالا انگ خرا ...

خداییش داریم همشهریاشونو می بینیم بعد اونایی ک نتونستن مهاجرت کنن بیان ب هر دلیلی انگ خرابی به فک و فامیل خودشون میزنن دانی که کدوم شهرارو میگم؟

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
من واقعا از دیشب تا الان راجع به خیلیا تجدید نظر کردم واقعا باورم نمیشد تا به چشم دیدم 

منم نظرم راجع ب خیلیا از اون موقع ک خواننده خاموش بودم عوض شد😊البته من حرفم ب کیمیا نیست کلا میگم چ کسایی بودن ک براشون خیلی احترام قائل بودم‌ولی الان حتی تو ی تاپیک ببینمشون میرم بیرون ک باهاشون هم کلام نشم

کیمیا جان کسی نگفت دستای عشقتو بگیری زنا کردی بحث سر رابطه کامل جنسی بود وگرنه اینهمه ادم با عشقشون دست میدن بغل وبوس واین حرفا اما دیگه بحث رابطه با بقیه چیزا فرق داره

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆