راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اول اینکه حالایکی یهوبیادبگه اکثردخترپسرای تهران خرابن هیچوقت واقعااوناخراب نمیشن. .....درواقع طرف شخصیت خودشوخراب میکنه. ...پس رگ غیرتتون بادنکنه. .......
دوم اینکه هرکسی که به روابط آزاددختروپسرمعتقده بایدانقددددددر آدم سالم ودرستی باشه که به همسرآینده ش درمورد این روابط آزادقبل ازدواجش حتماتوضیح بده ونگه گذشته هرکی به خودش ربط داره
باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من واقعا از دیشب تا الان راجع به خیلیا تجدید نظر کردم واقعا باورم نمیشد تا به چشم دیدم
منم نظرم راجع ب خیلیا از اون موقع ک خواننده خاموش بودم عوض شد😊البته من حرفم ب کیمیا نیست کلا میگم چ کسایی بودن ک براشون خیلی احترام قائل بودمولی الان حتی تو ی تاپیک ببینمشون میرم بیرون ک باهاشون هم کلام نشم
نمیتونیم بین جماعتی باشم که تهمت و غیبت هیچ مشکلی نداره ولی اینکه دستای عشقتو بگیری زنا کردی و گناهه ...
کیمیا جان کسی نگفت دستای عشقتو بگیری زنا کردی بحث سر رابطه کامل جنسی بود وگرنه اینهمه ادم با عشقشون دست میدن بغل وبوس واین حرفا اما دیگه بحث رابطه با بقیه چیزا فرق داره
الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆