2777
2789
عنوان

میخوام مجرد بمونم همیشه

450 بازدید | 26 پست

خاطره خوبی از ازدواج ندارم میخاستم تا همیشه مجرد بمونم پیش پدر مادرم بمونم اگه زبونم لال ب رحمت خدا رفتن و داداشم متهل شد برم بالای خونش خونه بسازم بمونم اونجا نظرتون چیه 

این اکانت دست ۲ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی هیچی توی این دنیا مطلقا خوب یا بد نیستشاید ازدواج یه سری محدودیتها و مسئولیتها داشته باشه ولی ...

نه به هیچ عنوان اینجوری نگو

آبجی حالت خوبه ؟ خبری نبود ازت

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

سلام عزیزمخوبیجدا شدی تو دختر؟خانوادت چی شدن؟اگر دوس داشتی برام بگو اینجا یا خصوصی آنلاین بشم میخونم ...

سلام فداتشم ت خوبی... خانوادم اصلا هیچی نگفتن پشت منن دارم جدا میشم البته صیغه ۹۹ سال بودیم 

سلام فداتشم ت خوبی... خانوادم اصلا هیچی نگفتن پشت منن دارم جدا میشم البته صیغه ۹۹ سال بودیم

شوهرت راضیه؟ بعد از اون همه سختی ها یی ک کشیدی برای وصال...خیلی ناراحت شدم برات عزیزم

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...