2777
2789

سلام خانوما من ی بچه ی ۴ساله و ی ۲ ساله دارم.کلاس ارایشگری میرم و در طول روز همش سرپام کلی کار خونه انجام میدم از صبح تا شب اخرشم ک باز انگار هیچی نکردم با ی اعصاب داغون و کلی کار میخابم شوهرمم حتی وقتی خونه مرتبه قدرنشناسه و میگه مگه چیکار کردی.از خستگی نمیتونم با بچه ها بازی کنم.میخام از این ب بعد فقط غذا بپزمو ظرفارم اخر شب بشورم بقیشو ب کلاسم برسم (البته تایمی ک بچه ها خابن میرم)و ب بچه هام رسیدگی کنم و بازی با بچع ها.هفته یی یبارم خونه رو مرتب کنمو جارو بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه دیگه

خونه ما هم همیشه شلوغ و پر از اسباب بازیه

بچه ها برن مدرسه بهتر میشه یکم مدارا کن بزرگتر بشن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کلا سعی کن کارهای رو تو طول هفته تقسیم کنی اینطوری بهت فشار هم نمیاد مثلا ی روز لباس بشور ی روز سرویس رو بشور ی روز گردگیری . ظرف و غذا  هم ک روزی دو بار  حتی اگه تونستی هم شام و ناهار رو با هم بزار ک راحت تر باشی 

همینه دیگهخونه ما هم همیشه شلوغ و پر از اسباب بازیهبچه ها برن مدرسه بهتر میشه یکم مدارا کن بزرگتر بش ...

من تا ی لیوان درمیارم میشورم واسه همین کلی اذیتم.تا چیزی میریزن جارو میزنم

فکر خوبیه فقط ظرفارو نزار جمع بشه اخرشب .همرو بلافاصله بعد غذا بشور درطول هفته ام جارونپتونی بکش هرج ...

وقتی میخام ی ظرف بشورم باید ده بار دستکش در بیارم از بس میان دورم بچه ها

من تا ی لیوان درمیارم میشورم واسه همین کلی اذیتم.تا چیزی میریزن جارو میزنم

منم همین بودم الان زدم ب بی خیالی وگرنه اعصابم خورد میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".