2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم راضی به بچه دوم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 35 پست
بگو دارم قرص میخورم یا پول بگیر بگو میخوام برم دستگاه بزارم بعدم ک بدون جلوگیری حامله میشی

بعدا اگه گفت بچه رو نمیخوام چی؟؟؟ 

یکی از کاربرا اینکارو کرده بود شوهرش راضی نبود مجبور شد سقطش کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا واقعا به بچه ها هم بهتره

اره من خودمم دوتا دارم به فاصله ۲سال پدرم دراومده 

اصلا هرکی میگه بارداره یا بچه میخواو تن و بدن من براش میلرزه

تا خودم بچه نداشتم خوشحال میشدم الان که دارم دلم براشون میسوزه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بعدا اگه گفت بچه رو نمیخوام چی؟؟؟ یکی از کاربرا اینکارو کرده بود شوهرش راضی نبود مجبور شد سقطش کنه

اگه مرد زندگی باشه هیچ وقت همچین چیزی رو نمی گه . ب مردی ک اینقدر راحت بهت میگه برو سقط کن باید شک داشت چهار روز دیگه هم میگه حالا تو رو نمی خوام 

بگو دارم قرص میخورم یا پول بگیر بگو میخوام برم دستگاه بزارم بعدم ک بدون جلوگیری حامله میشی

چه راه حل اشتباهی واقعا

این چه کاریه با دروغ و حقه بازی کار و پیش بردن، مگه زندگی مشترک نیست، دوطرف حق دارند تو این تصمیم سهیم باشند.... باید باهم منطقی صحبت کنند یکی اون یکی و قانع کنه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه راه حل اشتباهی واقعااین چه کاریه با دروغ و حقه بازی کار و پیش بردن، مگه زندگی مشترک نیست، دوطرف ح ...

بعضی مرد ها میترسن از بارداری خانوم مخصوصا اگه بارداری قبلا پرخطر بوده باشه.  ما هم داشتیم اطرافمون اقایونی ک ب شدت مخالف بچه بودن چون خانوم بد حاملگی بوده ولی بعد از بارداری ناخواسته خانوم شون عاشق بچه شدن 

والا شوهرت عاقله بسه یه دونه به چندین دلیل بچه داری دل شیر میخواد که پیش پا افتاده ترینش بحث اقتصادی ...

تک بچه خیلی سخته بزرگ کردنش هیچوقت راضی نمیشه همیشه تنهاس من تکم بی اندازه بد و سخته من با هیچ بچه موافقم ولی تک اصلا خوب نیس 

شوهرم مشکل مورفولوژی داشت پدرم در اومد دور ایران رو باهاش زدم که بچه دار شد بازم بچه میخواد ولی میخواد منو تو امپاس بزاره بعدا که بره زن بگیره میگه هروقت خواستم بهت میگم اگه نتونستی بیاری برام زن میگیرم

کاندوم رو سوراخ کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

براش از این زاویه توضیح بده که با بالا رفتن سن مادر احتمال ایجاد بیماری های ژنی و مادرزادی بیشتر میشه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌