2777
2789
عنوان

سرک کشیدن تو گوشی شوهر

91 بازدید | 4 پست

سلام. 

یه چندروزی بود شوهرم اعصاب و حوصله نداشت تو فکر بود و ناراحت بود. منم رفتم سر وقت گوشیش😐

دیدم مادرش پیام داده گفته بیاباهم حرف بزنیم. فکرکردم شاید درباره من بوده اما پیاماشو با خواهرش خوندم دبدم شوهرش از دست شوهر من ناراحته که چرا فلان روز ( یه ماه پیش) بامن خوب خدافظی نکردی رفتی.

شوهرمم رفته بود عذر خواهی از دلش دراورده بود.

اصلا هم بمن چیزی نگفته.

حالا هی اعصابم خورده. که چرا بمن نگفته و چرا اصلا رفته عذرخواهی کرده چون اصلا اخلاقش اینجوری نیست که الکی باج بده به کسی.

دارم خودم خودمو میخورم😐

ترسیده خواهرش دلخور بمونه رفته عذر خواهی😬....ولی اینکه چرا ب شما نگفته رو من نمیفهمم ینی چی......دلیلی ب پنهون کاری نیست.....شماام بشین پیشش خیلی عادی باش بگو چیزی شده خیلی توو خودتی...ببین تعریف میکنه یا باز پنهون میکنه.....اگه پنهون کرد شماام به رووش نیار چون محکوم میشی ک چرا رفتی سر گوشی من ..!!!! بزار بمونه شماام اتفاقی افتاد از خونوادت پنهون کن.اگه گفت چرا بمن نگفتی بگو خب توام فلان اتفاقو نگفتی بمن گفتم شاید اینجوری دوست داری😌😌😌😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.