2777
2789

ببینید من یه مدت با پسر عموم حرف میزدم تا  دیگه یجوارای اوکی شدیم   بعد کل خان اده فهمیدن  همه موافق بودن جز داداشم بعد زن عموم چن خونشون تهرانه گف ما دختر از شهرستان نمیبریم فلان بعد داداشم کلن اعصابش خورد شد بعد این قضیه گذشت ما ازش گذر کردیم من واقعا از ته قلبم دوسش دارم ولی بخاطر هر رفتارش باید قسمش بدم ترو خدا رفتارتو درس کن  بهم گف ته این رابطه هیچه  این همش بچه بازیه دیگه پیگیرم نشو بازم چن دوسش داشتم کنار نیومدم گفتم بیا هم درستش میکنیم   به هر بدبختی بود دوباره رابطرو نگه داشتم من خونمون شهرستان وه اصلا هم دیگرو نمیبینیم  چون روز پیش از سربلزی اومد پس گف دوباره نمیتونم باهات باشم یکیو میخام باهاش برم بیرون  گفت تو حاضری با کسی زندگی کنی که خونه نمیاد هی با رفیقاش بیرون بره بازم میدونستم میخاد منو سردم کنه‌گفتم اره میزارم  باید خوش بگذرونه   بار ها خوردم کرده‌ک نمیتونم   ولی من دوسش داشتم الان چند روزیه باهاش حرف نمیزنم خودش همه چیو تموم کرد   هر وقت دعوا میکردیم چون میدونست دوسش دارم امکان نداشت نرم آشتی نکنم ولی این دفعه  دیگه واقعا خورد شدم نخاستمش تا غروبی زن عموم پیام داد  ک گفته معذرت میخام بیا برگردیمو فلان از این حرفا بنظرتون قبولش کنم دوسش دارم ولی میترسمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوعلت خیرازدواج فامیلی خوب نیست،از نظر ژنتیک و همین حرف و حدیث هاخود پسر هم داره بهانه میاره ،تا ...

زن عموم زنگ زد قشم قران که  میگه گوه خوردم فلان الان حدود ۵ ساله باهیم

تمومش کن.کسایی که مرد کلی ناز کشیده و خانوادش مشتاق بودن ازدواجشون خیلی وقتا خوب پیش نمیره.اینا که از الان اینجورین و تو همش باید منت بکشی مشخصه عاقبت خوبی نداره.قدر خودتو و بدون و هیچوقت به خاطر شوهر کردن اینجوری غرورتو نشکن.کسی که تو و بخواد باید برات تلاش کنه

زن عموم زنگ زد قشم قران که میگه گوه خوردم فلان الان حدود ۵ ساله باهیم

نظر من را بخواهی،با حرف مادرش با پسر عموت نرو زیر یک سقف

الان داری ناراحت میشی،اونموقع زنشی ،توقع داری ده برابر  ناراحت میشی

تمومش کن.کسایی که مرد کلی ناز کشیده و خانوادش مشتاق بودن ازدواجشون خیلی وقتا خوب پیش نمیره.اینا که ا ...

گفتن فلان بیسان در حد ما نیستن ولی زن عموم باز گف من معذرت میخام دخترم فلان شما همه فهمیدن منی که مادرشم با از آخر بفهمم  کلن همه فهمیدن میترسم فردا سر زبونا بیوفته

گفتن فلان بیسان در حد ما نیستن ولی زن عموم باز گف من معذرت میخام دخترم فلان شما همه فهمیدن منی که ما ...

حرفاش مادرش مهم نیست ازدواج کنین بدتر از قبلم باهات رفتار میکنه.از اون مهم تر پسرعموته که مشخصه ثبات نداره .یه عمر چجور میخوای با همچین ادمی باشی؟

حرفاش مادرش مهم نیست ازدواج کنین بدتر از قبلم باهات رفتار میکنه.از اون مهم تر پسرعموته که مشخصه ثبات ...

دوسش دارم ولی مودیه بعضی وقتا یجوری رفتار میکنع   انگار تموم جهان  ماله توئه ولی بعضی وقتا جوری رفتار مکنه تموم دنیا واست جهنم میشع