2777
2789

۱۷ سالمه. خونه اونا که میریم کلا پذیرایی اینا نیست. یا هیچی یا میگن هرکس یه چیپس با خودش بیاره. 

حالا من گفتم بیان خونمون به نظرتون آب هندونه و پفک هندی خوبه یا کم و زشته؟ خودم از یه طرف میگم کمه از یه طرف همه مون عادت کردیم به پذیرایی نشدن حس میکنم اگه چیزی زیاد بیارم همه معذب میشن برای دفعه بعدی که بخوایم خونه هم بریم هم براشون سخت میشه که اونا هم بخوان پذیرایی زیاد کنن😂😂 حالا پفک هندی و آب هندونه زشته؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
نه
6
50%
اره
6
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هندونه رو بهشو بده ابشو نگیر که بشه میوه و پفک خوبه یه چایم بده با شکلات ساده و خوبه

آخه خود هندونه حب کنم فقط یه تیکه رو دست زده میکنن جا میذارن. گفتم آب هندونه باشه که تا ته هوش بکشن دست زده جا نمونه اسرافه😂مرسی

جسارت نشه .

ولی حالا ما بخدا سرویسکار یخچال و کولرم بیاد مادرم میوه شربت میاره.

کارکر ساختمون بیاد باز براش میوه خوراکی میدن .

چطور میشه طرف مهمونی دعوت کنه بعد بگن با خودت چیپس بیار

خود هندونه رو بدی بهتره به نظرم.چه زشتی وقتی روال دوستیتون همینه

نمی‌دونم میترسم پشت سرم بگن بد پذیرایی کرد از بس اینجا همه مینویسند😂😂خود هندونه رو دست زده میکنن جا میذارن اسراف میشه آبش بگیریم تا ته هوش میکشن😂