2777
2789
عنوان

ناخن کار داریم اینجا

49 بازدید | 11 پست

نظرتون راجی این کار چیه من میخوام ناخن کار بشم چقد سخته چقد آسون از آرایشگری بهتره یا نه و اینکه درآمد و بازار کارش چجوریه خیلی علاقه دارم🥹 چون طراحیمم خوبه 

الان یک مشت متوهم میان از تاثیر وضو بر بچه و … می گن 😂

علم بشر رو می برن زیر سوال

خوشم میاد نصف مردم ناخن کاشتن

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی آخه فک کنم به شهر هم باشه مثلا تو شهر بزرگ شاید کار بیشتر باشه

اتفاقا شهرای کوچیک بنظرم بهتره کارت خوب باشه زود معروف میشی مشتری هات زیاد میشه همه به هم معرفیت میکنن 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

نمی دونی چجوری شروع کرد مثلا اولاش چجوری بود اوضاع و احوالش مشتریاش

اولش از خونه شروع کرد مشتریهاشو خونه قبول میکرد الان تو سالن کار میکنه

هی به من گفت تو هم بیا من گفتم علاقه ندارم میرم مژه😂الان پشیمونم هیچی از مژه برام درنیومد حداقل میرفتم ناخون میتونستم پیشش دستیار وایستم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.