2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین نظرتون بگید🙏

24 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها دختر آروم و ساکت باشه خوبه یا بد به نظرتون؟ سکتا شخصیتشون جذاب نیست؟ من آروم و ساکتم بعد اطرافیانم ادیت میشن خودم راحتم اونا همش میگن تو چرا ساکتی چرا حرف نمیزنی درونگرایی یا چی، ولی خودم اینجوری راحتم مرموزی  قیافه میگیری یا چی خودم از ادم پرحرف که چرت و پرت میگه خوششم نمیاد 

میگن خوش به حال همسرت راحته غر نمیزنی

بیا زن شوهر من بشو 

عین خودته 

اصلا حوصله من و حرف زدن هام را نداره 

بارها بهش گفتم تو که اینجوری بودی باید با یه زن کر و لال ازدواج میکردی 

واقعا بده اینجوری 

به نظرم رو خودت کار کن یا با کسی مثل خودت ازدواج کن یا اگر طرف مقابلت مثل من برون گرا بود حتما بهش بگو که اگاهانه انتخاب کنه و عذاب نکشه

بیا زن شوهر من بشو عین خودته اصلا حوصله من و حرف زدن هام را نداره بارها بهش گفتم تو که اینجوری بودی ...

آخه میگن اونایی که درونگرا و کم حرف هستن از برون گراها خوششون میاد و برعکس 

ولی من خودم اینجوری نیستم از آدم کم حرف خوشم میاد حوصله آدم پرحرف و شلوغو و اجتماعی و عاشق معاشرت و جمع خوشم نمیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میگن اونایی که درونگرا و کم حرف هستن از برون گراها خوششون میاد و برعکس ولی من خودم اینجوری نیستم ...

اینو میگن ولی در واقع برعکسش درست تره 

هرکسی با شخصی مثل خودش راحت تر هست

ارام با ارام راحت تره شلوغ هم عاشق جنب و جوش و معاشرته و دوست داره با هم کیش خودش معاشرت کنه