2777
2789
عنوان

یعنی با فهم بودن برای بعضی از نی نی سایت ها اینقد سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 38 پست
من تاپیک قبلیشو اصلا ندیدم، ولی بعضی نی نی سایتیا عادت دارن موضوع تاپیک رو به حاشیه ببرن، مثلا طرف ن ...

ارهه میدونم  ولی خوب اینجا سایت عمومی نمیشه گفت چی بگید چی نگید ک 

مثلا نظر من بود کلاه بابا کرمی ک میگه با شومیز سفید مردونه مناسب نیست اصلا 

خوب نظرم اینه 

یا حتی میخاسم بگم تو ماه صفر چه پارتی😆😆😆😆😆

البته اونموقع نگفتما ولی خوب نمیشه گفت بیشعورن ک

شما همون اول شروع کردی به همه توهین کردن خودت معلوم نیست با خودت چند چندی کسی که پارتی میره دیگه اعت ...

ب شما ربط نداره 

برو پی زندگی خودت 

من اگر باده خورم باده پرستم به تو چه

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهه میدونم ولی خوب اینجا سایت عمومی نمیشه گفت چی بگید چی نگید ک مثلا نظر من بود کلاه بابا کرمی ک م ...

از بی فرهنگی و بیشعوری میاد اخه 

وگرنه مث این میمونه به طرف بتوپی چرا روزه نمیگیره باید بگیره اخه واقعا شخصیه به کسی مربوط نیس

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾

بچه ها به عقاید سلایق همدیگه احترام بزاریم.بخدا قسم اینجا که کسی کسیو نمیشناسه دیگه توجیح خوبی برای خالی کردن اعصاب خرابی مون نیست باهم مهربون باشیم🌹اسی جان دورت بگردم شما منعطف باش به نظرات بچه ها احترام بزار

اینجا هرکی ی نظر داره دیگ شما نمیتونی ب دیگران بگی چی تایپ کنن چی نه ک یعنی چی بیشعورن

حرف شما خیلی حق هست.واقعا اونایی که تاپیک میزنن از همون اول بگن منطف هستن یانه .تا بدونیم تکلیف چیه

حرف شما خیلی حق هست.واقعا اونایی که تاپیک میزنن از همون اول بگن منطف هستن یانه .تا بدونیم تکلیف چیه

دقیقاااااا 

هرکی با یه عقیده ای شخصیتی کامنت میذاره نمیشه بهشون بگی چرا اینو‌میگی چرا اونو میگی بیشعوری 

هستن کسایی ک جواب مشخص هم دادن ک ن شال خوبه یا ن کلاه بده 

دقیقاااااا هرکی با یه عقیده ای شخصیتی کامنت میذاره نمیشه بهشون بگی چرا اینو‌میگی چرا اونو میگی بیشعو ...

میدونی چیه عزیزم بخدا اینجا که خییییییلی مجازیه نه اسمی نه عکسی نه فالوری نه فامیلی .آدم خود خوده واقعیشه متاسفانه.من تعجب میکنم بعضیا زود توهین میکنن فوش میدن متاسفانه.اسی جان روی حرفم به شما نیست کلا گفتم از حرف من ناراحت نشید