2777
2789

وقتی عنوان گذاشتن یعنی راجع به اون موضوع نظر بدین 

نه خارج حاشیه چقد بیشعوری اسونه برای بعضی هاتون 

تاپیک زدم شال بپوشم یا مینی اسکارف ب دلیل این مهمونی ۴صفحه رفته جلو گناه نرو اینکارو نکن 

به شما مربوط نیست واقعا 

چرا خارج عنوان صحبتی میکنید که مجبور شیم بهتون توهین کنیم 

شعور و فرهنگ داشته باشبن لطفا

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾

اون لباس های که گفتی تو تصوراتم قشنگ بود مینی اسکارف هم خوبه باهاش 

موهات بلنده ؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا هرکی ی نظر داره دیگ شما نمیتونی ب دیگران بگی چی تایپ کنن چی نه ک یعنی چی بیشعورن

اگ قرار بود هرکی هرچی بگه 

ک عنوان نمیزاشتن 

میگفتیم هرچی میخوایین بگین وقت راجع یه موضوع سوال میکنیم یعنی فقط در مورد این موضوع نظر بدین 

نه خارج از این موضوع

اونارو ول کن.خب حالا اگه موهای پر بلند داری مینی اسکارف خیلی قشنگه با پیرهن مردونه و شلوار مام مثلا یه رنگ مخالفش

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اونارو ول کن.خب حالا اگه موهای پر بلند داری مینی اسکارف خیلی قشنگه با پیرهن مردونه و شلوار مام مثلا ...

اره موهام پر بلند و فر هستن

من نه تو بحثتون بودم مه به اعتقادات همتون کار دارم 

اما هروقت پیامی میزاری منتطر نظرات مخالف هم باش 

و بی ربط هم نبوده یک نفر اشتباه دو نفر اشتباه وقتی چند نفر به قول شما اشتباه میکنند پس حتما یه ربطی داشته شما جنبه شنیدین حرف مخالف رو داشته باشین 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اگ قرار بود هرکی هرچی بگه ک عنوان نمیزاشتن میگفتیم هرچی میخوایین بگین وقت راجع یه موضوع سوال میکنیم ...

خوب هرکی برداشتی میکنه از تاپیک دیگ 

یکی‌میذاره یکی نمیذاره دلیل بر بیشعوری نی 

هرکی طبق روال زندگی خودش نظری میده 

اره موهام پر بلند و فر هستن

عههه خب عالی همون مینی اسکارف با یه ارایش کره ای طور که غلیظ نباشه مثلا

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من نه تو بحثتون بودم مه به اعتقادات همتون کار دارم اما هروقت پیامی میزاری منتطر نظرات مخالف هم باش و ...

من جنبه خارح از عنوانم سوال و عقیده خودشون بهم القا کنن ندارم 

پس به عقاید هم احترام بزاریم تا توهین نشنویید

اره عزیزم

خب مینی اسکارف جذاب میشه حالا هرجور راحتی

بنظر من اگه خارج از عرف ینی در حد مش.روب و ... نباشه عیب خاصی نداره البته تفکرات هر خانواده ای متفاوته🦋🌿

امیدوارم خوش بگذره بهت🌹🌿

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈