2777
2789

خواهرم میخواد بمونه پشت کنکور در حینش بخونه برای کنکور.حالا میخواد دانشگاه آزادم ثبت نام کنه.میخواد یه رشته ای بخونه که هم تقریبا یه موقعیت خوب داشته باشه هم سبک باشه که بشه باهاش کنکورم هندل کرد.

شما بودین بین رشته های حقوق و مهندسی کامپیوتر و حسابداری و مهندسی برق کدومو انتخاب میکردین؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

حقوق

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

حقوق ارزونتر و نسبت به دوتای دیگه راحت تره

اینا منی می گم که هم حقوق خوندم هم کامپیوتر

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا هیچ کدومش سبک نیست😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
حقوق ارزونتر و نسبت به دوتای دیگه راحت ترهاینا منی می گم که هم حقوق خوندم هم کامپیوتر

آهان متوجه شدم.مرسی از کمکت🌸

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اینا هیچ کدومش سبک نیست😑

😅

خودش گفت این رشته هارو دوست دارم.از بینه اینا بپرس ببین کدوم راحتتره 

حقوق ارزونتر و نسبت به دوتای دیگه راحت ترهاینا منی می گم که هم حقوق خوندم هم کامپیوتر

من کامپیوتر خوندم ریاضیات و طراحی الگوریتم واقعا سخته

ولی به نظرم حقوق باید خیلی سنگین باشه چون همش حفظیه و حجم بالا

من کامپیوتر خوندم ریاضیات و طراحی الگوریتم واقعا سختهولی به نظرم حقوق باید خیلی سنگین باشه چون همش ح ...

خواهرم میخواد نهایتا دو ترم بخونه.نمیخواد تا آخرش ادامه بده.چون هدفش کنکوره میخواد تا زمانی که بره دانشگاهیه مقدار از واحد های عمومیشو پاس کنه که یخورده بعد از کنمور از لحاظه عمومیا سبک تر باشه بتونه درسای تخصصی بیشتریو برداره.