2777
2789

🔴 در چه صورتی نصف اموال مرد بعد از طلاق به زن می رسد؟

🟢 اگه این شرایط رعایت بشه، زن می تونه نصف اموال مرد رو به نام خودش منتقل کنه؛🥰

۱. طلاق به درخواست خانوم نباشه.😁

۲. طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء رفتار زن نباشه.🫡

۳. نصف دارایی موجود در ایام زناشویی ملاک اموال مرد هست.😃

هستم خدمتتون.🙏 

وکیل یار 

👨🏻‍⚖️  وکیل دادگستری  👨🏻‍⚖️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که مردا زرنگ شدن وتمام دارایشونو میزنن به اسم پدرو مادر ،خواهر ،برادر خودشون که اگه زنش مهرشو اجرا گذاشت بگه من چیزی ندارم که بدم...نمیدونم انصاف کجا رفته...    

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الان که مردا زرنگ شدن وتمام دارایشونو میزنن به اسم پدرو مادر ،خواهر ،برادر خودشون که اگه زنش مهرشو اجرا گذاشت بگه من چیزی ندارم که بدم...نمیدونم انصاف کجا رفته...    

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

میشه مورد دوم رو بیشتر باز کنی مثلاً چی بجز رابطه

وفاداری، تربیت کودک، تمکین عام و خاص و....

اگه خلاف این موارد ثابت بشه، امکان تنصیف اموال نیست.

الان که مردا زرنگ شدن وتمام دارایشونو میزنن به اسم پدرو مادر ،خواهر ،برادر خودشون که اگه زنش مهرشو ا ...

بله، بهترین راه فرار هست.🥲

البته انارو هم با شرایطی میشه گرفت. (شرایط خاص)

ایران ک وکیل نمیخاد همییییییشه قانون  پشته مرده

مگه زن آدمه ک قانون بخاد پشتش باشه و ازش دفاع کنه

ما زنا توی ایران شدیم اسیر و برده ی آقایون اینقدررررررر زن را بی ارزش جلوه دادن و پشت مردها را گرفتن ک هر غلطی دلشون میخاد دارن میکنن

کدوم قانون پشته زنه؟؟؟؟

بنظرتون چرا اینقدر خیانت زیاد شده؟؟؟؟چرا مردا اینقدر راحت خیانت میکنن؟؟؟؟چرا اینقدر راحت زنشون را میگیرن زیره مشت و لگد؟؟؟؟؟ واسه اینکه اینجا زن هیییییچ حامی نداده😔😔😔

مرتیکه عوضی دائم درحاله خیانته شبانه روزا واسه زن و بچش جهنم کرده میخاد جدا بشه کدوم قانونی پشته زنه؟؟؟؟؟

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

بله، بهترین راه فرار هست.🥲البته انارو هم با شرایطی میشه گرفت. (شرایط خاص)

من ۲۰ ساله زندگی میکنم ۴ تا بچه دارم ..تو زندگی وفادار..بساز با سختی‌ها...همه جوره به حرف شوهرم گوش کردم بچهامو خوب تربیت کردم..همه جوره شوهرمو تمکین کردم.،از مسائل زناشویی تا خانه داری..ولی متاسفانه پدرشوهرم به شوهرم یادداد که برای دوام زندگی بهتره تمام مالو اموالتو بزنی به اسم ما... چون داراییت زیاده امکان داره شیطون آدم رو گول بزنه...که بزرگترین شیطان زندگی من خانواده ی شوهرم هستن....وشوهرم چون خیلی به حرف پدرشه و نمیخاد اونو ناراحت کنه دو ساله اینکارو کرده کلا شوهرم دهن بینه.ووقتی من اعتراض کردم اونا گفتن اینا دست ما امانته..ومن گفتم امانت شوهر دست زنشه ولا غیر....  واگذارتون کردم بخدا ..که خدا حق منو بچهامو از شما بگیره ...و۲ساله باهاشون رابطمون قطع کردم کلا ۲ ساله رفت و آمد نداریم

ایران ک وکیل نمیخاد همییییییشه قانون پشته مردهمگه زن آدمه ک قانون بخاد پشتش باشه و ازش دفاع کنهما ز ...

فرمایش شما صحیح و متین.

این بحث حاشیه هست دوست بزرگوارم.

خانوم هم خیانت میکنند، آقایون هم خیانت میکنند. اونم خیانت جنسی و ارتباط های خیلی بد.

در هر حال برخی جاها قانون از مرد حمایت کرده، برخی مواقع از زن.

مهریه زن، نفقه زن، حضانت فرزند تا ۷ سالگی بازن، نحله و اجرت المثل برای زن و....

اگه آقا کتک کاری میکنه، بازم زن میتونه شکایت کیفری انجام بده و شوهر رو به دیه محکوم کنه. و.....

من ۲۰ ساله زندگی میکنم ۴ تا بچه دارم ..تو زندگی وفادار..بساز با سختی‌ها...همه جوره به حرف شوهرم گوش ...

بله، این دیگه مال دیگران رو خوردن هست.

شما فرض کنید اگه پدر و مادرشون از دنیا برن، از اموال شوهر شما به دیگران هم ارث میرسه....

البته مگر اینکه اموال رو صلح عُمرٰی کرده باشن.☘️🙏