2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گروهی چیری نیست یاد بگیریم ؟

به این آسونی نیست چندین سال طول می‌کشه بهترین منبع یاد گیری هم یوتیوب هست سرمایه اولیه هم باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه

با یک میلیونم میشه شروع کرد ولی مسخره میشه نباید انتظار در آمد داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
به این آسونی نیست چندین سال طول می‌کشه بهترین منبع یاد گیری هم یوتیوب هست سرمایه اولیه هم باید بالای ...

برا کسی که در کنار شغل اصلیش انجام بده خوبه ، مثلا شوهر من رو ۱۰ تومن یه تومن داشت روزانه خوب بود برا دوسال پیش ، ولی حرفه ای نبود متاسفانه

خدا یا شکرت 🌹
چند سال پیش بله ولی الان نه چون استرسش زیاده

خب وقتی مشخصه یک مقدار خاصی از پول رو ریسک میکنین و احتمال به دست آوردن پول و یا از دست‌ دادن اون یک مقدار مشخص از پول هست استرس برای چیست اختیار پول دست خودمه

خب وقتی مشخصه یک مقدار خاصی از پول رو ریسک میکنین و احتمال به دست آوردن پول و یا از دست‌ دادن اون یک ...

نه دیگه مثلا ما تو بورس ۸۰ تومن ضرر کردیم شاید ۲۰ تومنشو تونست به زور جبران کنه ، کارش اداری بود و زیاد نمیتونست وقت بذاره ، اختیار پول که دست شما نیست برد و باختش برمیگرده به معامله ای که کردین .دوستم ۷۰۰ ۸۰۰ تومن پولش،پودر شد

خدا یا شکرت 🌹

شوهر دوستم کار میکنه یه پکیج گرفت پنج میلیون اموزش دید... الان کار میکنه یه النگو پنجاه تومن برا دوستم هفته پیش خرید از سود فارکس

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
شوهر دوستم کار میکنه یه پکیج گرفت پنج میلیون اموزش دید... الان کار میکنه یه النگو پنجاه تومن برا دوس ...

منم شوهرم کلی دوره گرفت ، ولی باید وقت بذاری ، نترسی ، ما که الان خیلی تو خرجیم پول اضافه نمونده برامون

خدا یا شکرت 🌹