2777
2789
عنوان

معجزه حنا

59609 بازدید | 64 پست

ی مدت بود خیلی راجع ب حنا گذاشتن ب کف پا مطلب میدیدم یا عکسایی رو میدیدم ک حنا گذاشتن و دفع سودا و سموم داشتن دلو زدم ب دریا و از ۲ شب پیش تا صبح پاهامو حنا گذاشتم 

تو این ۲ شب خارشی ک در ناحیه تناسلی داشتم و همیشه بعد از پریودی و ودوره پریودی ب وجود می اومد بخاطر حساسیت ب پد برطرف شد و اجابت مزاج من بهتر شد و وزنم هم در حد نیم کیلو کم شده البته این آخری فکر میکنم ب خاطر اجابت مزاجه

خواستم بگم امتحان کنین ب سلامتی تون می ارزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه درسته حنا خیلی خوبه ولی اخه این همه کار توی دو روز؟ دقیق طرز استفاده و زمانشو میگی چقد بمونه

بله عزیزم خودمم متعجب شدم واقعا تاثیر داشت برام 

و اینکه تنفس شمکی آگاهانه رو هم انجام بدین در کنارش عالیه 

ب مدت ۳ شب شب تا صبح میزاری روی پاها و پلاستیک بپوشید و روی اون جوراب بپوشید ک نم پس نده حداقل ۶ ساعت بمونه صبح بشورید 

عجیبه درسته حنا خیلی خوبه ولی اخه این همه کار توی دو روز؟ دقیق طرز استفاده و زمانشو میگی چقد بمونه

بله عزیزم خودمم متعجب شدم واقعا تاثیر داشت برام 

و اینکه تنفس شمکی آگاهانه رو هم انجام بدین در کنارش عالیه 

ب مدت ۳ شب شب تا صبح میزاری روی پاها و پلاستیک بپوشید و روی اون جوراب بپوشید ک نم پس نده حداقل ۶ ساعت بمونه صبح بشورید 

حنا برای ریزش مو هم کاربردی داره؟نمیخام موهام رنگ بگیره ولی تجربه ای هم ندارم

بله عزیزم ریشه مو رو سفت میکنه من مجرد بودم میزاشتم ب سرم 

فکر کنم اگر تفت بدین رنگ نده ب سر 

البته من دیدم ی خانم با چای ترش حنا رو خیس کرده بود رنگ موهاش شرابی شده بود جالب بود برام

و اینکه اگر قصد نداری موهاتو بعدش رنگ شیمیایی کنی حنا بزار چون حنا باعث میشه مو رنگ نگیره

میشه لطفا دقیق بگی چطوری استفاده کردی

به مدت ۳ شب شب تا صبح میزاری روی پاها و پلاستیک بپوشید و روی اون جوراب بپوشید ک نم پس نده حداقل ۶ ساعت بمونه صبح بشورید 

بله عزیزم خودمم متعجب شدم واقعا تاثیر داشت برام و اینکه تنفس شمکی آگاهانه رو هم انجام بدین در کنارش ...

حنا دارم تو خونه ولی خیلی رنگ میده 

حنای بی رنگ استفاده کردی؟ نارنجی میشم که😂

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

پلاستیک کشیدی و جوراب پوشیدی؟میخوام بذارم وای استرس دارم بریزه

بله عزیزم اصلا نم نمیده خیالت راحت محض اختیار ی پارچه تیره روی تخت یا رخت خواب بنداز

آخر شب ک که میخواهید بخوابید بزنید فقط ی چیزی مثل خمیر تقریبا درست بشه ک نریزه و زیادی شل نباشه 

پلاستیک کشیدی و جوراب پوشیدی؟میخوام بذارم وای استرس دارم بریزه

بله عزیزم اصلا نم نمیده خیالت راحت محض اختیار ی پارچه تیره روی تخت یا رخت خواب بنداز

آخر شب ک که میخواهید بخوابید بزنید فقط ی چیزی مثل خمیر تقریبا درست بشه ک نریزه و زیادی شل نباشه 

حنا رو که میگن شبها نذارین، چون شبها طبعش سرده، اصلا فایده نمیکنه

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....