2777
2789

طرف راست سرم داره میترکه رسما از سمت راست گردنم میزنه به فک و دندون هام لثه هام ازونجام میزنه گوش و سرم پوست سرمم درد میکنه نمیتونم به موهام دست بزنم رسما چشم راستم داره از شدت درد میزنه از حدقه بیرون😭😭😭۱۲ هفته ای باردارم نمیتونم قرص بخورم حوله گرمم گذاشتم تاثیر نداشت کسی تاحالا اینجور شده؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تروخدا راه حلی دارین بگین

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردرد تنشی یا خوشه ای اغلب یه محرک اینجوری میکنه مثلا پیاده روی طولانی یه استرس یه صدا

نه هیشکدومشو نداشتم  اروم اروم کرفت یهو شدتش بیشتر شد

چیکار کنم درمان بشه؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ممکنه به خاطر دندون یا عفونت گوش باشه

قبلا تجربه اونو داشتم اینجور وحشتناکککک نبود

احتمالاً میگرن هست.به خاطر عدم تعادل هورمون ها اتّفاق میفته.

چیکار میتونم بکنم؟راه حلی دارین؟

بخاطر تغییرات هورمونی که هیچ چاره ایی نداره و بعد ۲۰ هفته اگه ادامه داشته باشه ارجاع میدن به متخصص

تنها برو تو اتاق که ساکت باشه حتی صدای ساعت نباشه

با روسری لباس هرچیزی چشماتو ببند اون چشم بند بوی هیچ چیزی هم نده تازه شسته نشده باشه که بو نرم کننده و تاید بده چون محرک چشماتو ببند اگه میتونی یه بالشت هم بزار روی سرت دستتم هم بزار روش بازوت روش باش به هیچی ام فکر نکن خیلی سریع خوابت میبره و بیدارشی خبری از سردرد نیست

این دوران رو گذروندم خیلی سخته تنها راه چاره اش تاریکی و سکوته