2777
2789
عنوان

نامزدی..

718 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من چند ماهه عقد کردم نامزدم خیلی پسر خوبیه اما عادت بدی که داره شکاکه واس هرچیزی گیر میده مثلا اگه گوشی زود جواب بدم میگه چرا دستته وفلان کمکم کنید

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 

وای من چند بار این گیرو به نامزدم دادم 😂😂

کاری از دستت برنمیاد،بالاخره یه چی پیدا میکنیم گیر بدیم😁

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو گرفتتش۰ حساسش نکن۰ روی زیادم بهش نده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

میگن باید سعی کنی شک آدم شکاکو  برطرف کنی 

دکتره میگفت اگر همسرتون شکاکه حتی تو چندسال اول ازدواج  سوپرایزش نکنید 

سعی کن فعلا اعتمادشو بدست بیاری 

دلم برای بچگیام خیلی تنگ شده 

ببین بعضیا شکشون تا اوایل ازدواجه به همسرشون که اطمینان پیدا کنن کلا بیخیال میشن . مثلا همسر من اوایل  میگفت حتی رفتی سرکوچه هم بهم بگو بعد 6 7 ماه خیلی خوب شد عادی عادی 

ولی بعضیا شک تو وجودشونه که حتما بایو درمان بشن 

دلم برای بچگیام خیلی تنگ شده 
خوب اگه دیر هم جواب بدی یه بهونه دیگ میاره

توهم بگو داشتم فلان کارو میکردم نشنیدم ، 

شوهر منم گاهیمیگفت چرا همش سرت تو گوشیه ، حساس شده بود میگفت خیلی وابسته به گوشی شدی ، راست هم میگه من بدجور معتاد گوشی ام گاهی زنگ میزد میگفت چیکار میکنی من مثلا داشتم با گوشی ور میرفتم بهش نمیگفتم ،میگفتم هیچی بیکار بودم پیش مامان نشستم 😁  

New life is beginning

سلام دوستان . 

من برخورد نامزدم خیلی نسبت به اوایل تغییر منفی کرده.

اوایل همش مناسبت ها گل و کادو حتی بی مناسبت اما الان تا خودم مناسبت ها رو یادش نندازم یادش نی حتی با اینکه با زبون خودم میگم خیلی راحت میگع ببخشید من دستم خالیه،در صورتی که اوایل کار نداشت اما الان مغازه داره و دستش پر تره بهش هم شکایت میکنم میگه تو شرایط این کار ها نیستم. 

اوایل خیلی طرف من بود اما الان بیشتر طرف مادرشه.  هر کاری میکرو منو در جریان میذاشت اما الان اصلا . 

میترسم تو زندگی هم این خسیس بودن و طرف مادرش بودن کار دستم بده . و اینکه اوایل خیلی دوستم داشت تا قهر میکردم دلمو به دست میآورد و اما الان خیلی راحت میگه برو .هیچ سعی نمیکنه برای آروم کزدنم  . موندم چی کار کنم 😭