2777
2789
عنوان

لكه هاي كوچك خون بد نزديكي

268 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من چندماهي هست كه براي بارداري اقدام كردم وامشب بد نزديكي لكه هاي كوچيك خون روي دستمال ديدم ميتونيد بگيد علتش ممكنه چي باشه سوزشو خارش و درد كمر ندارم امروزم ١٩سيكلم هست پري هام ٢٩روزس ممنون ميشم كمك كنيد خيلي نگران شدم اصلا سابقه نداشت اينجوري بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خون به صورت رگه های خون توی ترشحات باشه به احتمال بالا بخاطر پارگی مویرگای واژن هست. اما اگه بیشتر به صورت لکه های خونی باشه باید حتما به دکتر مراجعه کنی که  ببینی توی رحمت بافت اضافه ، زخم و یا عفونت نباشه

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
اگه خون به صورت رگه های خون توی ترشحات باشه به احتمال بالا بخاطر پارگی مویرگای واژن هست. اما اگه بیش ...

مرسي دوست عزيز همون رگه هاي خون خيلي نگران شدم تو گوگل سرچ كردم حسابي نگران شدم

نگران نباش چیزی نیست منم اینطوری شدم معاینه کرد سونوی واژینالم دادم گفت چیز خاصی نیست 

بهم گفت روزی ده دقیقه بشینم تو وان با کمی بتادین بعداز رابطه و قبلش ژل شستشو و یه مماد که با اپلیکاتور تزریق کنم 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
بهم گفت روزی ده دقیقه بشینم تو وان با کمی بتادین بعداز رابطه و قبلش ژل شستشو و یه مماد که با اپلیکات ...

ممنون عزيزم كه پاسخ دادين .يعني زخم شده من قبل از رابطه هميشه با جوش شيرين خودمو ميشورم 

ممنون عزيزم كه پاسخ دادين .يعني زخم شده من قبل از رابطه هميشه با جوش شيرين خودمو ميشورم 

نه نگفت زخم شده‌ممکنه از پریود قبلی تو بدن مونده باشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️