2777
2789

.

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط چن قدم کوچیک مونده تا به چیزی که تو این چن سال آرزوی محالم بوده برسم ولی نمیدونم چرا هرچی بهش نز ...

چیه اون ارزو

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 

گلم تو تاپیک حس ششم بودی

ب نظرت پسرم خوب میشه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام عزیزم دیشب روز اول پریودی با همسرم رابطه سطحی داشتیمببخشید یه مقدار از آب منی نزدیک ناحیه تناسل ...

می‌تونه باشه اره