الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام ...خوبی منم زایمان زودرس داشتم ۳ تا ..همین هفته بعد شیردوکار بعد ۱۶ روز کیسه ابم پاره شد..واسم ...
عزیززم متاسفم خیلی.منم سه تا سقط با پارگی کیسه اب توی ۱۶ ۱۷ و ۱۹ داشتم ک دوتاش با سرکلاژ بود دومی مک دونالد سومی شیرودکار .بازم کیسه ابم پاره شد .داروهلی ایمنز هم کامل داشتم .
عزیزم خیلی متاسفم..واقعا درد آوره..چرا گفتن سرکولاژ شکمی ...ولی من اشتباه کردم به یه دکتر خوب خیر سرش اعتماد کردم کلا بدون سرکلاژ این بارداریمو ادامه دادم....ک مجبور شدم با باز شدن رحم سرکولاژ شیرودکار کنم...ولی دکتری ک عملم کرد بعد زایمان گفت دیگه باردار نشو برو تهران ابن سینا ۹۰ درصد مشکلتو پیدا میکنن...خیلی میترسم ک برم اونجا و باز بگن مشکلی پیدا نمیشه...نمیدونم کساییکه ایمنیشون مشکل داره از کجا میفهمن...منکه ازمایش ایمنی هم دادم مشکلی نداشت..