2777
2789
عنوان

خانومای متاهلا لطفا بیان

530 بازدید | 25 پست

سلام

خانوما من یه راهنمایی میخوام ازتون

من مجردم ۳۴ سالمه شاغلم خانوادم خوبن و درکل مشکلی ندارم و شرایط خوبی دارم جدیدا یه اقایی اومده خواستگاری  به نظر خوب هستن  شغلشون رسمیه درامد خوب خانواده بسیار خوب اخلاقو رفتار و اعتقاداتشونم خداروشکر خوبه و مشکلی ندارم وخیلی از معیارامو داره

فقط یه مشکل اینکه قدشون از من یکم کوتاهتر هست و اینکه خیلی لاغر هستن    نمیدونم جواب مثبت بدم یانه

چون شرایطشون خیلی خوبه ازهمه نظر   جزاین مورد

سنمم داره میره بالا  نمیدونم تاکی باید صبرکنم یکی بیاد همه چیش مطابق میلم باشه  هردفعه یکی میاد یه مشکلی داره

شما بگید چه کنم

اگه خودت با این قضیه اوکیی بنظرم مشکلی نداره

ولی اگه حتی یذره احساس میکنی این یه عیبه نه

چون بعدا یه مدت که گرشت و اوج رابطه گذشت یه چیز جزئی به چشم خود آدمم بزرگ میاد (البته اگه هنوز نتونسته باشی قبولش کنی)

ولی درکل خودتی اگر بنظر خودت مسئله مهمی نیس خب چه اشکالی داره 

ب خودت بستگی داره ک چی از ازدواج میخوای؟!

و اینک اگ دلت ارامش میخواد خیلی روی اخلاق طرفت زوم کن چون نظر منه متاهل مجردی خیلی بهتر از زندگی در کنار ی ادم بداخلاق هست و نگا کن ببین با مادرش و اطرافیانش چجوری رفتار میکنه...این شناخت حداقل یکی دوماه رفت و امد میخواد ...

از منه خسته زندگی متاهلی بشنو ک اگ هرجای قصه فهمیدی ادمی ک فک میکردی نیس برگرد مثه من نشی بری تا گردن توی زندگی نتونی درآی....البته خدا خیلی مهربونه هر جا گیر کردم دستمو گرفته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداش من خیلی قد براش مهم بود و خیلی زیاد میگف کاش قد داداشتون یکم بلند بود و هنوز بعد۱۵سال با حسرت ب همه دامادا نگا میکنه و براش عادی نشده ...چون داداشم انقد مزایاش زیاد بود ک نتونست نه بگه بعدا هم نتونست خودشو قانع کنه! و منی ک اصلا قد طرفم برام مهم‌نبود قد بلند بداخلاق گیرم اومد ...خواستم بهت بگم ک ی وقتایی ی چیزایی رو میشه چشم پوشی کرد ولی گاهی واقعا نمیشه

شاید باورت نشه ولی زن داداشم همسن خودته!

زنداداش من خیلی قد براش مهم بود و خیلی زیاد میگف کاش قد داداشتون یکم بلند بود و هنوز بعد۱۵سال با حسر ...

ببین اینم خیلی مزایا داره  برای همین خیلی دودل هستم  واقعا حیفم میاد ردش کنم  ولی باز میترسم حسرتم بخورم  اصلا موندم

ب خودت بستگی داره ک چی از ازدواج میخوای؟!و اینک اگ دلت ارامش میخواد خیلی روی اخلاق طرفت زوم کن چون ن ...

خیلی از اخلاقو رفتارش تعریف میکنن  خودشم مشخصه ادم ارومو مهربونیه  شخصیت خوبی داره خانواده و شغلشم خوبه  

ولی من همش دلم میخواست شوهرمقدبلند باشه یا حداقل خوش هیکل باشه   این نه قد داره نه هیکل ولی خب چیزای دیگه هم داره

من ۱۶۲ هستم اون کوتاهتره معلومه و اینکه لاغرم هست ریز دیده میشه😐

نمیدونمواقعا

اخه خودتم معمولی ای.کوچولو موچولویی

دیگه از شما کوتاه تر برای یه آقا....

به نظرم برو مشاوره

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
ببین اینم خیلی مزایا داره برای همین خیلی دودل هستم واقعا حیفم میاد ردش کنم ولی باز میترسم حسرتم ب ...

خب دیگ بهت گفتم چی میخوای از ازدواج؟!

بستگی ب خودت داره...

اگ فک میکنی ۱۵سال دیگ نگا میکنی ب عقب میبینی پر از حسرتی قیدشو بزن

اگ میبینی انقدددد خوبه و اقاس پس چشم پوشی کن...

اخه مشکل اینجاس ک ۶سال دیگ همه عیب و مشکلای طرف درمیاد مثه الان شیک و متین نیس ک...ببین دو دوتا چار تا کن می ارزه باهاش بری زیر ی سقف تا ااااخر عمر زندگی کنی....

من ۱۶۲ هستم اون کوتاهتره معلومه و اینکه لاغرم هست ریز دیده میشه😐

نمیدونمواقعا

اخه خودتم معمولی ای.کوچولو موچولویی

دیگه از شما کوتاه تر برای یه آقا....

به نظرم برو مشاوره

لایک نکنید عزیزان🌹🙏