2777
2789

سلام...چند وقت پیش خاله ام گفتن فرد مناسبی درخواست آشنایی داده و اگهokهستی فلان روز فلان کافه برین و آشنا شین...منم رفتم خلاصه کلام اقا پسر دیپلم نداشتن کار نداشتن هدفی برای اینده نداشتن فقط بابای پولدار داشتن...منم بهشون گفتم اگه قصد ازدواج با پول داشتم زن پدرتون میشدم...الان خاله ام بخاطر این حرفم با من قهره😐بنظرتون خالم حق داره؟

🤣

خوب حالا لازم نبود اینجوری طرفو بشوری بذاری کنار. بعدا به خاله‌ت میگفتی این کی بود به من معرفی کردی؟ با خاله یه کم بداخلاقی هم‌ میکردی حق داشتی. ولی اینجوری آبروشو رو بردی، اون حق داره قهر کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پسرِ خالت بود که خالت ناراحت شد

مثل مامان بزرگم برام خواستگار اومده بود دقیقا عین خواستگار خودت هی میگفت جواب بله بدید گفتم خیلی دلسوزی پسره هستی از این به بعد تو برو باهاش خواستگاری 

مگه پسرِ خالت بود که خالت ناراحت شدمثل مامان بزرگم برام خواستگار اومده بود دقیقا عین خواستگار خودت ه ...

انگار اقا پسر حرفایی که زدیم تو خونه تعریف کرده مادرشم زنگ زده خاله ام و گله کرده و حالا خاله ام با من قهره

🤣خوب حالا لازم نبود اینجوری طرفو بشوری بذاری کنار. بعدا به خاله‌ت میگفتی این کی بود به من معرفی کرد ...

پس از دلش دربیارم....اخه هرچی گفتیم رسیدیم به باباش...مرد ۳۵سالته هرچی پرسیدم شد باباش منم کفری شدم اون حرفو زدم😅🤦‍♀️

نیازی نبود انقد رک‌بگیا یه نه کافی بودیکم خالت خجالت زده شده دیگ

از دل خاله ام درمیارم...اخه کفری شدم هرچی پرسیدم رسیدیم به پدر ایشون...خب مگه من میخوام زن باباش بشمم...

از دل خاله ام درمیارم...اخه کفری شدم هرچی پرسیدم رسیدیم به پدر ایشون...خب مگه من میخوام زن باباش بشم ...

ارههههه نگاهت ب زندکی درست 

ولی خوب بهرحال اون پسر هم انسان دیگ 

یه نه میگفتی دل کسی ام نمیشکست

نباید اینطور بیان میکردی میشد بهتر جمله بندی کنی ولی دیگ گفتی رفته دیگه 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁