2777
2789

من کلا خیلی عرق می‌کنه همه جاااااام

خصوصا زیربغل و کف دست و پا

و زیربغلم عرقش بوی بشدت بدی داره

(دوران مدرسه و دانشگاه و سرکار من لباس می‌بردم با خودم و دو ساعت بعد لباسمو عوض میکردم و مدام اسپری و مام و... میزدم. عذابی کشیدم من که فقط خدا می‌دونه)

چند ماه پیش بوتاکس زیر بغل کردم کلا قطع شد عرقش. یعنی من بعد از ۲۹ سال زندگی یبار تونستم نفس راحت بکشم و زندگی کنم

اما بدیش اینه دائمی نیست و هزینه اش زیاده

(دیروز هم کف دستمو بوتاکس کردم. اما مرده و زنده ام اومد جلو چشمم. واقعا کف دستتونو بوتاکس نکنید به هیچ وجه. دردش خیلیییییییی وحشتناکه)

جوری عرق میکنم که تا نزدیک های ارنجم خیس میشه

من خودم خیلییییی حساسم و واقعا دارم اذیت میشم

دخترا من همه راه های مام، بادی اسپلش، ضد عرق، پودر زاج، تیشرت های ضد عرق و حتی محلول دست‌ساز دکتر رو امتحان کردم. هیچ کدوووووم جواب نمیده

یه راه قطعی می‌خوام. جوری شدم حاضرم برم زیر تیغ جراحی اما مشکلم حل شه. یا میمیرم راحت میشم یا مشکلم اوکی میشه دیگه 

خواهش میکنم اگه راهی بلدین بگین

منم زیر بغلم به شدت بو میداد و تازه از حموم درمیومدم باز بو میداد 

و مام هم فقط دو سه ساعت تاثیر داشت

ولی لیمو ترش عالی بود ،

چند کیلو لیمو ترش بخر بزار فریزر 

روزی یه دونه بیار بیرون تا یخش باز بشه ، از وسط نصف کن و نصفش رو بزن به یکی از زیربغل هات و نصف دیگش رو هم بمال به زیربغل دیگت

دیگه راحت میشی

من اولین بار که انجام دادم تقریبا یک روز بو نداد

ولی الان هر دو روز یکبار میزنم چون واقعا دیگه بو نمیده زیربغلم خودم هم تعجب کردم واقعا

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیر بغلم به شدت بو میداد و تازه از حموم درمیومدم باز بو میداد و مام هم فقط دو سه ساعت تاثیر داشت ...

خیلی ممنونم عزیزم

من کف دست و پام هم همینجوریه

تعریق من خیلیییییییی زیاد و شدیده

برای من جواب نمیده مطمئنم 😔

اما امتحانش میکنم حتماً

سلام گلم 

رفتی بخری؟ 

امتحان کردی؟

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سلام گلم رفتی بخری؟ امتحان کردی؟

سلام عزیزم

بله نیم کیلو لیموترش خریدم الان تو فریزره

منتها فعلا اثر بوتاکس هستش. تقریباً تا یه ماه دیگه میتونم امتحان کنم

عمری باشه حتما میام میگم بهت

ممنونم از پیگیریت گلم ❤️

سلام عزیزمبله نیم کیلو لیموترش خریدم الان تو فریزرهمنتها فعلا اثر بوتاکس هستش. تقریباً تا یه ماه دیگ ...

انشاءالله اثر کنه و نیازی به بوتاکس مجدد نباشه

زنده باشید گلم