2777
2789

خودم خیلی ناراحتم.اما واقعا فکرم به جاهای بد کشیده میشه.دوست ندارم به احدی این حرفا رو بزنم اما واقعا داره آزارم میده.لعنت به این زندگی که هرچی بزرگتر میشی بیشتر حالتو بهم میزنه

درکت میکنم منم با همسرم بحثم شده حرفای خوبی بهم نزده عاشقانه ازدواج کردیم تودلم گفتم پشیمونم ازدواج کردم باهاش اما نگاش میکنم دلم بهش میره امروز توبه کردم از حرفی که به دلم گذشت حال دلم بده ..کاش ارامش بیاد به وجودم کاش همسرم واقعا بامنو عاشقانه بخواد سرچیزای بیخود بحث نکنیم کاش وابسته بیقرارم بشه

درکت میکنم منم با همسرم بحثم شده حرفای خوبی بهم نزده عاشقانه ازدواج کردیم تودلم گفتم پشیمونم ازدواج ...

من متاسفانه منظورم خدا بود.😔

اگر همسرت لایقه مهرت رو به پاش بریز.موقع دعوا فکرت رو از کار ننداز.همیشه فکر ترقیه رابطه باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاسفانه منظورم خدا بود.😔اگر همسرت لایقه مهرت رو به پاش بریز.موقع دعوا فکرت رو از کار ننداز.همیش ...

فکرم کارنمیکنه  اذیتش میکنم نمیدونم چه مرگمه امروز گفت ریدن تو دوست داشتن و زندگی که تو درست کردی ..بهش میگم بدون منوبچه نرو مسافرت ماخونه تنهاییم ..میگه توهمیشه اذبتم میکنی جایی برم ..من بیقرارش میشم ..سال قبل رفت گفت حالم خرابه بعدس برگشت مارو بردامسال میگه برم حالم خرابه ماشینم نداریم میگم نرو ماتنهایبم توهم مثل ما بمون میگه چون شماتنهایین من با فاملام نرم مسافرت یا چرانرم حالم میخوام عوض شه ..سراین بحثمون شد

فکرم کارنمیکنه اذیتش میکنم نمیدونم چه مرگمه امروز گفت ریدن تو دوست داشتن و زندگی که تو درست کردی .. ...

ای بابا...میبینی دنیا چقد حال بهم زنه؟انصاف نیست توام تنها باشی خوب.حق داری...چ میشه کرد.محکومیم به ادامه زندگی

ای بابا...میبینی دنیا چقد حال بهم زنه؟انصاف نیست توام تنها باشی خوب.حق داری...چ میشه کرد.محکومیم به ...

بله ودرک نمیکنه میگم بعد شمارو میبرم ولی بعد چه فایده فک میکنه من میگم بافامیاات نرو نمیفهمه دردم تنهایی نمیفهمه متهال چرا باید مجردی بره این یه بار رفت ..حسم میگه کنارماخوش نیست هم مارو میخواهم بقیه اولیت خودشن با اونا اما اون میگه دوستت دارم اینا یا میگهه حق بامنه فقط توهمیشه اینجوری ..من سختمه جنوبم اونامیرن شمال ومیگه من خستم قسط دارم بدهکارم میرم شما باشین بعدها شمارنمردم میبرم ..اخه چه منطقیع ...داغونم اینقدر سخت گذشت بهم که دعامیکنم اصلا جایی نره ..خودم عاشقش شدم مجبورم به ادامه مجبورم ..میگه من بخوام جایی برم ازکسی ترس ندارم درک نداره متهال چراباید مجردی بره بخاطر دوستاش اون به من میگه درک نداری قهر کردم بحث دعوا ولی یه بارنمیگه به خوبی نمیرم

توروخداببخش طولانی شد کسی نبو به حرفم گوش بده ..الانم بهم گفته چون ادیت میکنی موقع میخوام جایی برم خون به دلم میکنی اینا منم عدابت میدم اینم منطق ..تاحالا خونه نیومده الانم رفته ورزش اومده با یه من اخم ..هرچی بهش میگم منم دلم گرفته خستم توخونه ازکارای تکراری نمیگه باشه به خاطر زن و بچم نمیرم میگه ترسی از هیچ بی پدرمادری ندارم میرم هرجایی بخوام ولی چون شما راضی نیستین بهم نمیچسبه اخرشم دعتم کرد خدا دلت سیاه کنه دلم سیاه کردی خدا عدابت ..من اونقدابد نیستم فقط دلم به خودش بودنش خوشه وابستشم دلم تنگ میشه تنهام هیچکس و ندارم که برم پیشش تفریح ..فقط ازخدامیخوام جوری بیقرارم بشه دلتنگ بشه هرجا که میره هرکارکه میکنه ازفکرش نیام بیرون که فقط گریه کنه از دلتنگی بیقرار بشه.

ای بابا...میبینی دنیا چقد حال بهم زنه؟انصاف نیست توام تنها باشی خوب.حق داری...چ میشه کرد.محکومیم به ...

تازه ازخدا خواستم هیچ ..نامه نوشتم گداشتم وسط قران گفتم شاید یادش بره شاید بخاطر قرانش حرفا ببینه