2777
2789

بگین ک شمام کلافه شدین .بگین ک عصبی میشین .

واقعا عصبیم خستم 😭تا کی باید مدام شیر بدم و از خواب هی بیدار شم 

فقط ۲۲ سالمه آنقدر شلخته شدم ک حد نداره 

خیلی خستم جوری ک نا ندارم با بچه صحبت کنم .بعصی وقتا موقعه شیر خوردن جیغ میزنه و با دستاش ناخن میکشه عصبیم میونه باعث میشه یا دستام دستاش رو پرت کنم اونور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوری بودم تا۲ماه شوهرم شیر ازسینم میدوشید باشیشه میدادبه بچه شیفتی باشوهرم بچه رونگه میداشتیم ۱شب تاصبح شوهرم من. میخابیدم بازصبح شوهرم میخابید صبح تاشب. من ازبس سینه هام شیر میرخت بیرون بوشیرمیدادم لباسام خیس زمستونم بود همش بدن درد تا ۲ماه همین بود بعدش.  دیگه خوب شد

یه نگاه بنداز به بچه های اطرافت اونا هم ی روزی نوزاد بودن شیر میخوردن ولی حالا بزرگ شدن کوچولوی توام چشم بهم زدن بزرگ میشه دلتنگ این روزاش میشی

منم شلخته شدم 

همش توی خونه ام 

آنقدر لاغر شدم چون فرصت نمیکنم چیزی بخورم هر چی ام میخورم طفلک دل‌درد میشه ولی چون یکی دیگه بزرگ کردم میدونم زمان زود میگذره و قرار نیس همیشه بچه ام آنقدری باشه!

خدا کمکت کنه عزیزم خدا قوت.. همه مادرا همینن به خدا..

همه خسته میشن،عصبی میشن،شب بیداری میکشن و و و ... 

مخصوصا نگهداری از نوزاد که واقعا سخته.. تا چشمتو بزنی بهم بزرگ میشه 

من الان بچم 5سالشه اما به شدت افسرده شدم بعد از بچه دار شدن دیگه نمی‌خوام هیچوقت بچه بیارم ، خدا حفظش کنه پدرمو در آورد تو این پنج سال.. 

سعی کن وقتایی که خوابیده توام بخوابی باهاش که انرژی داشته باشی 

عزیزم زندگی قبل از بچه رو کلا فراموش کن.

نمیخوام شلوغش کنم اما همه جوره بعد از بچه همه چی عوض میشه؛ کلا سرخوشی قبل میره که میره

انشالله تا سه سالگی راحت میشی.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

اگه الانت اینی بزرگ شد چیکار میخای بکنی..نی نی کوچولو ک خیلی شیرینه بااون دستای نازش و بوی خوبش..بو ...

😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 بچه هم بزرگ کردین شما تاحالا؟؟؟

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

۱ ماه

تحمل کن زود میگذره بعدش روزای شیرین و خوب میاد

منم یادمه همش لباسام خیس میشد مدام عوض میکردم اما همش بو میداد،فرصت حموم رفتن هم پیدا نمیکردم 

کلافه بودم کارام میموند همش منگ بودم

سه ماهش اینا که شد بهتر شد رفته رفته

خدایا کمی آرامش فقط همین
اگه الانت اینی بزرگ شد چیکار میخای بکنی..نی نی کوچولو ک خیلی شیرینه بااون دستای نازش و بوی خوبش..بو ...

اخه چرا اونایی ک بچه دارن میگن سختی هاش تمومی نداره 

ینی قرار نیس مث قبل جایی بزم یا استراحت کنم یا برای خودم باشم