2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

245 بازدید | 24 پست

من یک ماهی هست این مشکل رو دارم و ١۶ سالمه وقتی از سرویس بهداشتی میام بیرون احساس میکنم ادرارم میریزه و احساس هم نیست مطمئنم چون تا به حال روی لباس زیر ریخته شده زیاد هم نیست کمه

دکتر رفته بودم بهم گفتن باید آزمایش ادرار و خون و سونوگرافی بدم امروز جواب بردم گفتن مشکلی نداری قطعا مشکل اعصاب و روان داری و ازم پرسیدن وسواسی هم داری؟ منم گفتم اره خیلی 

و من سونوگرافی رفته بودم اونجا هم دکتر بهم گفتن که هیچ مشکلی نداری فقط مثانت استرسیه

میشه بهم توضیح بدین ربطش به اعصاب و روان چیه اخه اینجوریم که وقتی یکجا نشستم یهو احساس میکنم که مایع‌ای ریخته شده روی لباس زیرم 

و مجبور هم هستم که از نوار بهداشتی استفاده کنم وگرنه همش با لباسامو عوض کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم قبلا شدم . استرس خیلیه 

اینا که میگم یه مدت انجام بده اوکی میشی 

ببین هر موقع از دستشویی امدی یا احساس کردی ریخت عین خیالت نباشه . اصلا نگو‌وای  لباسم وای نمازم وای فلان 

نهایت پد کوچلو‌هستند برا ترشحات از اونا بگیر ولی در کل برات بی اهمیت باشه 

حتی با همون احساس که فکر میکنی لباست کثیفه نماز بخون 

میدونی چی میخام بگم اینکه حساسیتتا بردار 

خود به خود درست میشه . فکرت میاد بیرون از این موضوع خودش حل میشه 

مگه اینکه مثانت عفونت داشته باشه که اونا باید درمان دارویی کنی

احتمالا مثانه ات عصبی هست وقتایی که استرس میگیری یا عصبانی میشی و...

اره سونوگرافی که بودم گفتن که مثانم استرسیه 

گاهی اوقات اصلا کاری نمیکنم یکجا نشستم و احساس میکنم اون مایع میریزه 

برای مشاوره اعصاب و روان مثلا درمانش چطوری هست و چند وقت طول می‌کشه؟ 

اره منم قبلا شدم . استرس خیلیه اینا که میگم یه مدت انجام بده اوکی میشی ببین هر موقع از دستشویی امدی ...

من همین الان لباسامو عوض کردم چون میخواستم با خودم کار کنم نوار بهداشتی نزارم فهمیدم ریخت رفتم عوض کردم لباسمو

خیلی ببخشید راحتم باهاتون و اینو میگم موقع‌ای که لباسامو میخواستم عوض کنم وقتی لباس‌ زیرم نگاه کردم دیدم یکم ترشح ریخته بود و کنارای لباس‌ زیرم ولی فقط یک طرفش سمت چپ خيس بود و نمیدونم چرا نه گرمم شده بود نه لباسم خيس بوده 

برای خیلی سال پیشه ببین فکرتا از زمان بیار بیرون ولی ۲۰ روزه نهایت ۱ ماه حل میشه احتمالا خیلی دچار ا ...

اره راستش استرس و اضطرابم زیاده 

من الان برای هفته دیگه مسابقه کتاب دارم و این مشکل نمیزاره کتابمو راحت بخونم دیوانم کرده 

اره راستش استرس و اضطرابم زیاده من الان برای هفته دیگه مسابقه کتاب دارم و این مشکل نمیزاره کتابمو را ...

ببین استرس بدترین درد . من یه عمر البته من زندگیم پر از چالشای وحشتناک بوده 

الان هزار تا درد دچار شدم . اگه از اطرافیان تنش بهت وارد نمیشه گور بابای بقیه مشکلات بیخیالی طی کن چون با هزار تا مشکل دیگه هم دچار میشی 

در ضمن همین عوض کردن مداوم لباس منجر میشه به وسواس 

پس دو تا لباس زیر بپوش روی هم نمیخاد دیگه پد بزاری 

هر وقت رفتی دستشویی فقط دستمال استفاده کن برا خشک کردن 

ترشح داری پس یکم عفونت داری 

برا کدوم شهری .؟

برای خیلی سال پیشه ببین فکرتا از زمان بیار بیرون ولی ۲۰ روزه نهایت ۱ ماه حل میشه احتمالا خیلی دچار ا ...

و من با دندونم ناخنمو میخورم با میکنم 

گوشت کنار ناخنام همیشه یا خونیه یا پوست پوست شدس چون میخورم 

دست خودمم نیست و عادتمه همیشه همینجوری بودم و اصلا نمیتونم ناخنامو بزارم بلندشه از لاک تلخ هم استفاده کردم فایده‌ای نداشت  

جوشامم میترکونم بعضی از صورت‌ها هستن که دون دونه زیر چونشون دقیقن میشه یکم پایین‌تر از لب همیشه اونارو هم دست کاری میکنم