2777
2789
عنوان

بیاین تو انتخاب گوشی کمکم کنین

387 بازدید | 39 پست

سلام دوستان گلم

من مدتهاست نی نی سایتو دنبال میکنم اما امروز عضو شدم  

میشه راهنماییم کنین در مورد خرید یه گوشی خوب تا قیمت یک تومن  یا یک و خورده ای

میخوام خاص باشه نه اینکه همه داشته باشن و کیفیت دوربینش خوب باشه

سامسونگم نباشه..

نظر خودم بلک بری پاسپورته،شما چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگه يك تومن سامسونگم نباشه يكي ميگه ايفون ٧ يكي ميگه سامسونگ😂

😁😜😜

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  

بلک بری پاسپورت یکم مردونه نیست؟

دست گرفتنش سخته

نرم افزارش یکم مشکل داره واسه ماها

نمیدونم والا 

منم یه مدت تو فکرش بودم پشیمون شدم

ب جاش اچ تی سی گرفتم 

اونموقع تازه edge, اومده بود

الان پشیمونم ک چرا اج نخریدم 

اونموقع از اج خوشم نیومد خخخخ

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
عزیز ایشون گفتن 1 و خورده ای .ایفون 7 که 6تومنه

ايفون ٧ 

٦ تومنه!!!!!!!!!!! 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳نه بابااااااا خيلي كمتره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

بلک بری یک تومنه مگه؟؟ بیشتر باید باشه ها

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

من بلک بری نداشتم ولی تو گوشی های میان رده ای سامسونگ کیفیتش بهتره به نظرم من خودن A7 دارم و راضیم

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

البته خودمم میخواستم بگم تو مدلای سامسونگ گوشیای 1تومنیه خوبی میتونی پیدا کنی ولی مثل اینکه سامسونگ دوس ندارین .اون برندایی که گفتی هم من زیاد ندیدم کلا تا بخوام نظر بدم   

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا